In deze mail leggen wij de keuze voor een nieuwe uitvoerder uit
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
online lezen
Nieuws mei 2024
De toekomst van IFF Pensioenfonds
IFF, de ondernemingsraad en de vakbonden zijn al enige tijd met elkaar in overleg om de nieuwe pensioenregeling onder de Wet toekomst pensioenen vorm te geven. Wie de nieuwe pensioenregeling gaat uitvoeren, is nog niet bekend. De werkgever kijkt naar een zogeheten Algemeen Pensioenfonds als mogelijke nieuwe uitvoerder van de pensioenregeling.
 
Het is voor IFF Pensioenfonds, een fonds met een gering aantal deelnemers, steeds lastiger om te voldoen aan alle wet- en regelgeving tegen acceptabele kosten. De wens bestaat om alles efficiënter te organiseren, ook voor wat betreft het pensioen. Wat dit mogelijk betekent voor de toekomst van het pensioenfonds leest u op onze website.


Lees meer
 
Facebook   Mailen
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd vanuit een automatische mailbox. Uw reactie op deze nieuwsbrief wordt daarom niet gelezen. Heeft u vragen of opmerkingen? Kijk dan op  iffpensioenfonds.nl of neem contact met ons op, tel.  020 426 63 60 of mail naar  iffpensioenfonds@blueskygroup.nl. We helpen u graag verder.

Bekijk ons  privacybeleid om meer te weten te komen over hoe wij met uw gegevens omgaan.
afmelden