Indexatie, kandidaten gezocht voor Verantwoordingsorgaan, en meer
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
online lezen  |  afmelden
april 2024
Indexatie per 1 januari 2024
Wij proberen de pensioenen van de eindloonregeling elk jaar te verhogen. Nu is bekend dat de pensioenen per 1 januari 2024 worden verhoogd met 0,16%.
Lees meer
 
Waarom beleggen we collectief?
Bestuurslid Rianne Steenbergen en Investment Manager Huub van Berkel leggen het uit.
Lees meer
 
Financiële positie februari
Lees meer
 
 
Gezocht: kandidaten Verantwoordings- orgaan
Lees meer
Heb jij een vraag over de nieuwe pensioenregels? 
Sinds 1 juli 2023 gelden er nieuwe regels voor pensioen. Deze nieuwe regels staan in de Wet toekomst pensioenen (Wtp). Door deze nieuwe regels gaat jouw pensioenregeling veranderen. De nieuwe pensioenregeling moet uiterlijk 1 januari 2028 ingaan. Op onze website kun je al veel informatie vinden over wat je kunt verwachten.
Omdat pensioen een arbeidsvoorwaarde is, moeten de werkgever (Mars) en de Ondernemingsraden als eerste afspraken maken over de nieuwe pensioenregeling. Daarover onderhandelen zij op dit moment. Het pensioenfonds gaat niet over de inhoud van de nieuwe regeling, maar is wel nauw betrokken en ondersteunt Mars en de Ondernemingsraden met informatie en advies.
 
Heb jij een vraag over de Wtp aan het bestuur van Mars Pensioenfonds? Stel ‘m dan via communicatie@blueskygroup.nl. Een van de bestuursleden beantwoordt een aantal vragen binnenkort op onze website. NB: het bestuur kan geen vragen over persoonlijke pensioensituaties beantwoorden.
Lees meer
 
Inloggen   Mailen
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd vanuit een automatische mailbox. Bekijk ons privacybeleid om meer te weten te komen
Afmelden