Over de liefde, bedrag ineens, indexatie en meer.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
online lezen
Nieuws februari 2024
De invloed van de liefde op uw 
pensioen
Wist u dat de liefde van invloed kan zijn op uw pensioen? Op onze website leest u over alle onderwerpen die horen bij de liefde. De leuke en de minder leuke kanten. 
Lees meer
 
Indexatiebesluit
Eind 2023 communiceerden wij dat de pensioenen niet verhoogd werden, maar gelijk bleven. Wij begrijpen dat dit voor u een teleurstellende boodschap kan zijn. Op onze website kunt u meer lezen over de reden waarom ervoor is gekozen om niet te indexeren.
Lees meer
 
Uitkomsten 
risicopreferentieonderzoek
Na de zomer van 2023 hebben wij een risicopreferentieonderzoek uitgevoerd. Aan dit onderzoek heeft 15 tot 20% van de gevraagde deelnemers deelgenomen. Daar zijn wij heel blij mee. Lees meer over de uitkomsten van het onderzoek op onze website.
Naar de uitkomsten
 
Uitstel
bedrag ineens
De keuzemogelijkheid om, wanneer u met pensioen gaat, een deel van uw pensioen in één keer op te nemen, is uitgesteld naar 1 januari 2025.
 
 
Financiële positie
De beleidsdekkingsgraad (gemiddelde dekkingsgraad over de afgelopen twaalf maanden) per eind januari 2024 is 131,0%. De actuele dekkingsgraad per eind januari is 131,7%.
Lees meer
 
Facebook   Mailen
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd vanuit een automatische mailbox. Uw reactie op deze nieuwsbrief wordt daarom niet gelezen. Heeft u vragen of opmerkingen? Kijk dan op  iffpensioenfonds.nl of neem contact met ons op, tel.  020 426 63 60 of mail naar  iffpensioenfonds@blueskygroup.nl. We helpen u graag verder.

Bekijk ons  privacybeleid om meer te weten te komen over hoe wij met uw gegevens omgaan.
afmelden