Indexatie, decembercheck, pensioen in 2024
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
online lezen  |  afmelden
december 2023
Fijne feestdagen

Wij wensen u fijne feestdagen en een gelukkig en vooral gezond 2024. In deze digitale nieuwsbrief leest u het laatste nieuws van 2023. 

 
Geen verhoging
van de pensioenen 
Het bestuur van Stichting Pensioenfonds Staples heeft besloten dat de pensioenen in 2024 niet verhoogd kunnen worden. We begrijpen dat dit een teleurstellend bericht is. Daarom leggen we graag uit waarom dit besluit is genomen.
Lees meer
 
Ga aan de slag
met de decembercheck
Het einde van het jaar is in zicht. Het is dus de hoogste tijd om terug te kijken op het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar 2024. Wist u namelijk dat veel veranderingen in uw leven ook gevolgen hebben voor uw pensioen?

Om het u makkelijk te maken hebben wij de december checklist, waarmee u makkelijk nagaat of u in actie moet komen. Doet u ook de decembercheck?
Lees meer
 
Pensioenspecificatie
en jaaropgave
Hebt u in 2023 pensioenuitkering van ons ontvangen? Dan vindt u eind januari onder Mijn documenten in MijnStaplesPensioen uw jaaropgave 2023. 

Op uw jaaropgaaf ziet u onder andere hoeveel pensioen u in 2023 van ons hebt ontvangen en hoeveel belasting en premies zijn afgedragen. De jaaropgaaf 2023 sturen wij mee met uw pensioenspecificatie 2024.
Lees meer
 
De AOW-leeftijd
blijft hetzelfde in 2029
Elk jaar stelt de overheid vast op welke leeftijd men over vijf jaar AOW ontvangt. De leeftijd waarop mensen een ouderdomsuitkering (AOW) ontvangen hangt af van de levensverwachting die het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) vaststelt. Als de levensverwachting stijgt, ontvangen mensen ook later een AOW-uitkering.
Lees meer
 
Betaaldata
2024 
Uw pensioen betalen wij elke 22ste van de maand. Als de 22ste in het weekend valt, betalen we uw pensioenuitkering op de vrijdag vóór dat weekend. 
 
 
 
Financiële
positie
Lees meer
Inloggen   Mailen
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd vanuit een automatische mailbox. Bekijk ons privacybeleid om meer te weten te komen
Afmelden