Lees het interview: 'Iedereen heeft hetzelfde doel voor ogen'
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Algemeen Pensioenfonds KLM
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
online lezen  |  afmelden
NWSflits december 2023

Onderzoek: Hoe is uw 
vertrouwen in het
pensioenfonds en
de nieuwe pensioenwet?

Doe mee met ons onderzoek! Wij doen regelmatig onderzoek om na te gaan hoeveel vertrouwen u heeft in pensioen, het pensioenfonds en de nieuwe pensioenwet.

Half december nodigen wij een groep deelnemers uit om een korte vragenlijst in te vullen. Het invullen van het onderzoek kost ongeveer 10 minuten. De resultaten van het onderzoek gebruiken wij om onze dienstverlening te verbeteren en het vertrouwen te vergroten.

Lees meer
 

Iedereen heeft
hetzelfde doel
voor ogen

De overheid heeft vanaf 1 juli 2023 nieuwe regels voor uw pensioen. Door deze nieuwe regels gaat uw pensioenregeling veranderen. Uw werkgever en de vakbonden gaan samen de nieuwe pensioenregeling vormgeven. Het pensioenfonds gaat niet over de inhoud van deze nieuwe regeling, maar is wel nauw betrokken.

Er wordt hard gewerkt om alles voor elkaar te krijgen. Wat gebeurt er allemaal en wanneer merkt u er iets van? Henk Bosscher, bestuurslid van het pensioenfonds, en Rita van Ewijk, programma directeur van uitvoerder Blue Sky Group, praten ons bij over de voorbereidingen.

Lees meer
 
Veelgestelde vragen
over de nieuwe pensioenregeling
Wij hebben zes van uw collega's gevraagd naar hun meest brandende vragen over de nieuwe regels voor pensioen. Hieronder een paar voorbeelden van de vragen die gesteld zijn.
  • Waarom komt er een nieuwe pensioenregeling?
  • Hoe zit het eigenlijk met de AOW? Kunnen we daar nog op rekenen?
  • Als er straks persoonlijke pensioenvermogens komen voor iedereen: hoe wordt het geld dat het pensioenfonds heeft dan verdeeld?
Lees meer
 

Stemmen voor meer
uitleg over de
klimaatveranderings-
strategie van FedEx

Wij beleggen in aandelen van bedrijven en zijn daardoor aandeelhouder. Een aandeelhouder kan invloed hebben op het beleid van bedrijven door te stemmen op voorstellen in aandeelhoudersvergaderingen.

Bij FedEx hebben we onlangs gestemd voor meer uitleg over de gevolgen van hun klimaatveranderingsstrategie. FedEx is een internationaal bedrijf, dat voornamelijk bekend is van de koeriersdiensten. 
Lees meer
 

Ga aan de slag
met de december
checklist!

Het einde van het jaar is in zicht. Het is dus de hoogste tijd om terug te kijken op het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar 2023. Wist u namelijk dat veel veranderingen in uw leven ook gevolgen hebben voor uw pensioen?

 

Om het u makkelijk te maken hebben wij de december checklist, waarmee u makkelijk nagaat of u in actie moet komen. Doet u ook de decembercheck?

Aan de slag!
 
De AOW-leeftijd blijft hetzelfde
in 2029
Lees meer
 
Financiële positie
oktober
Lees meer
 
Facebook   Mailen   Facebook
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd vanuit een automatische mailbox. Uw reactie op deze nieuwsbrief wordt daarom niet gelezen. Hebt u vragen of opmerkingen? Kijk dan op  www.klmgrondfonds.nl of neem contact met ons op, tel.  (020) 426 62 10 of mail naar  pensioenservice@klmgrondfonds.nl. We helpen u graag verder.
Bekijk ons privacybeleid om meer te weten te komen over hoe wij met uw gegevens omgaan.
Afmelden  |  Bekijk of wijzig uw gegevens