Pensioen3daagse: Check uw pensioen en kom met ons in contact!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
online lezen  |  afmelden
november 2023
Pensioen3daagse:
Check uw pensioen en kom met ons in contact!

Van 7 t/m 9 november vond de jaarlijkse landelijke Pensioen3daagse plaats, een initiatief van het platform Wijzer in geldzaken. Tijdens de Pensioen3daagse vragen we extra aandacht voor uw pensioen. 

Hebt u geen idee waar u moet beginnen? Of hebt u vragen over uw pensioen of pensioenkeuzes? We zijn er om u te helpen. Kom met ons in contact op de manier die het beste bij u past, zoals via e-mail of telefonisch.

Lees meer
 
Tweede kamer gaat
wetvoorstel over nieuwe keuze 
'Bedrag ineens' behandelen. 
Na de val van het kabinet stelt de Tweede Kamer altijd een lijst samen met onderwerpen die het parlement wil uitstellen tot er een nieuw kabinet is en onderwerpen die het nog wil behandelen. De voorstellen die er liggen rondom pensioen, gaan gewoon door. Het gaat onder andere om de wet die de keuze regelt om 10% van uw pensioen te laten uitkeren op uw pensioendatum. 

De ingangsdatum staat nu op 1 juli 2024, maar kan nog verder uitgesteld worden. Pas als het wetsvoorstel is behandeld door de Tweede Kamer en de Eerste Kamer is deze datum zeker.
Lees meer
 
Wordt u ook lid van de
Vereniging Deelnemers Pensioenfonds Staples (VDPS)?

Onlangs is de naam van de Vereniging Gepensioneerden Buhrmann/CE/Staples (VGB) veranderd naar de Vereniging Deelnemers Pensioenfonds Staples (DVPS). De vereniging VDPS zet zich in voor huidige én toekomstige gepensioneerden.

 

Een van de doelstellingen van de vereniging is het behartigen van belangen op sociaal-economisch terrein van leden en potentiële leden. Elk jaar organiseert de VDPS een algemen leden vergadering. Bent u er volgend jaar bij?

Lees meer
 
Faillisement Staples Nederland
is niet van invloed op Stichting Pensioenfonds Staples
Op 18 oktober jl. werd bekend dat kantoorgroothandel Staples Nederland B.V. failliet verklaard is. Hoewel dit voor de werknemers een hele vervelende situatie is, heeft het geen gevolgen voor Stichting Pensioenfonds Staples of voor het pensioengeld dat het pensioenfonds in beheert heeft. 


Stichting Pensioenfonds Staples (SPS) is namelijk een gesloten pensioenfonds en heeft sinds 1 juli 2018 geen actieve deelnemers meer.
Lees meer
 
Financiële positie van het pensioenfonds
Lees meer
 
Bewijs van in leven zijn
Woont u in het buitenland en krijgt u een verzoek voor een Bewijs van in leven zijn? Gebruik dan de app. Dit is sneller én makkelijker.
 
 
Inloggen   Mailen
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd vanuit een automatische mailbox. Bekijk ons privacybeleid om meer te weten te komen
Afmelden