Het laatste nieuws van uw pensioenfonds
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
online lezen
Nieuws november 2023
Risico's beheersen: van het nieuwe pensioenstelsel tot cybercriminaliteit
Voor het pensioenfonds heeft het beheersen van risico’s topprioriteit. Het bekendst zijn natuurlijk beleggingsrisico’s: het zoeken naar een verstandige balans tussen rendement en zekerheid. Maar er is meer, vertelt bestuurslid Hanneke Niekus. Twee ‘niet-financiële’ risico’s licht ze eruit: cybercriminaliteit en de overgang naar het nieuwe pensioenstelsel. En ze vertelt hoe het fonds ermee omgaat.
Lees het interview
 
Even voorstellen..
Maak kennis met Ancel Tholen, een van onze pensioencoaches, en ontdek wat zij en haar collega's voor u kunnen betekenen.
 
 
Veel reacties op ons onderzoek
Bedankt voor uw deelname!
In augustus hebben wij jullie gevraagd om deel te nemen aan een onderzoek naar de vraag: hoeveel risico wilt u lopen met uw pensioengeld? 435 van jullie hebben daar gehoor aan gegeven en jullie stem laten horen. Bedankt daarvoor!

Wij gaan nu de resultaten analyseren.  Zodra de uitkomsten van het onderzoek bekend zijn zullen wij deze met jullie delen. We zullen hier in onze voorbereiding op de nieuwe pensioenregeling rekening mee houden. 
Meer informatie
 
Pensioen
duidelijkheid.nl wat gaat er veranderen?
Lees meer
 
 
Ander nieuws:


.
Facebook   Mailen
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd vanuit een automatische mailbox. Uw reactie op deze nieuwsbrief wordt daarom niet gelezen. Heeft u vragen of opmerkingen? Kijk dan op  iffpensioenfonds.nl of neem contact met ons op, tel.  020 426 63 60 of mail naar  iffpensioenfonds@blueskygroup.nl. We helpen u graag verder.

Bekijk ons  privacybeleid om meer te weten te komen over hoe wij met uw gegevens omgaan.
afmelden