Lees hier het laatste pensioennieuws
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
online lezen  |  afmelden
september 2023
Terugblik 2022
Het jaarverslag van Stichting Pensioenfonds Staples is gepubliceerd. In het jaarverslag legt het bestuur verantwoording af over het gevoerde beleid en de financiële resultaten. 

Ook kunt u het Verkort jaarverslag 2022 digitaal lezen op onze website. In deze editie leest u een uitgebreide terugblik op 2022, krijgt u meer uitleg over de financiële positie en blikken we vooruit op de toekomst van het fonds.  
Lees het (verkort) jaarverslag hier
 

Financiële positie van het pensioenfonds

Lees meer
 
Haalbaarheidstoets 2023: pensioenfonds geslaagd
Lees meer
 
 
Pensioenwebinar 18 oktober
Op woensdag 18 oktober 2023 organiseren wij van 17.00 tot 18.00 uur een pensioenwebinar via MSTeams. In dit webinar geven we uitleg over hoe pensioen werkt, hoe onze regeling eruit ziet en welke keuzes u binnen de regeling hebt.

Bijna met pensioen?
Gaat u bijna met pensioen en wilt u meer weten over keuzes rondom pensionering? Of wilt u gewoon meer weten over onze pensioenregeling? En wanneer u bijvoorbeeld in actie moet komen voor uw pensioen? Meld u dan aan voor dit webinar. 
Schrijf u hier in!
 
Naamswijziging: 'VGB' verder als 'VDPS'
De Vereniging Gepensioneerden Buhrmann/CE/Staples (VGB) heeft haar naam gewijzigd naar 'Vereniging Deelnemers Pensioenfonds Staples' (VDPS). Belangrijkste reden hiervoor is dat de vereniging zich niet uitsluitend inzet voor gepensioneerden, maar ook voor toekomstig gepensioneerden. Op de website van de VDPS leest u hier meer over. 
Lees meer
 
Bewijs van in leven zijn
Woont u in het buitenland en krijgt u van ons een verzoek om een ‘Bewijs van in leven zijn’ aan te leveren? Gebruik dan de app! Lees hier meer.
 
 
Overheidscampagne pensioenduidelijkheid.nl gestart
De regels voor pensioen gaan in Nederland veranderen. Via een campagne op onder andere radio en televisie besteedt de overheid hier aandacht aan. Of deze veranderingen ook effect hebben op uw pensioen bij Pensioenfonds Staples wordt door het bestuur nog nader bestudeerd.
Lees meer
 
Rond 1 januari 2024 met pensioen?
Uw pensioenregeling biedt diverse keuzemogelijkheden, zoals eerder of later met pensioen gaan en een deel van uw ouderdomspensioen omzetten in extra partnerpensioen. Voor het berekenen van deze keuzes gebruikt het pensioenfonds omrekenfactoren. Per 1 januari 2024 wijzigen deze omrekenfactoren.

Kijk in MijnStaplesPensioen
In MijnStaplesPensioen ziet u vanaf eind juli het effect van uw keuzes en de wijziging van de omrekenfactoren op uw pensioen.
Lees meer
 
Inloggen   Mailen
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd vanuit een automatische mailbox. Bekijk ons privacybeleid om meer te weten te komen
Afmelden