Nieuwsbrief mei | IFF Pensioenfonds
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
online lezen
Nieuws mei 2023
Financiële positie
De beleidsdekkingsgraad (gemiddelde dekkingsgraad over de afgelopen twaalf maanden) per eind april 2023 is 129,9%. De actuele dekkingsgraad per eind april is 128,2%.
Lees meer
 
Nieuwe pensioenregeling
IFF onderzoekt de mogelijkheden
De Tweede Kamer heeft ingestemd met de Wet Toekomst Pensioenen. Het wetsvoorstel wordt nu behandeld in de Eerste Kamer. Als de Eerste Kamer akkoord is, gaat de wet in op 1 juli 2023. Het duurt dan nog wel een aantal jaar voor de nieuwe pensioenregeling ingaat.

Ook IFF onderzoekt wat de beste optie is voor de toekomst. Er is een stuurgroep samengesteld waarin vertegenwoordigers zitten van IFF (werkgever), de vakbonden (sociale partners) en de ondernemingsraad. Samen onderzoeken zij alle mogelijkheden binnen de nieuwe wetgeving.

Uw mening telt

Wij vinden uw mening belangrijk. Daarom starten we binnenkort een onderzoek naar de vraag: hoeveel risico wilt u lopen met uw pensioengeld? We hopen dat veel van jullie via dit onderzoek jullie stem laten horen!
Lees meer
 
Pensioen Update
februari
Bekijken
 
 
Gezocht voor ons lezerspanel: mensen met een mening 
Hebt u de laatste Pensioen Update gelezen? En? Wat vond u ervan? Wij vinden het belangrijk dat onze communicatie duidelijk en goed te begrijpen is voor iedereen. Ook voor wie nog niet veel weet van pensioen. Daarom zijn we op zoek naar mensen die onze communicatie als eerste willen lezen en hun feedback willen geven. Wilt u ons helpen? Meld u dan aan voor ons lezerspanel! 
Meld u aan
 
Wijzigingen doorgeven
Als u in Nederland woont ontvangen wij adreswijzigingen en een huwelijk, overlijden of scheiding automatisch via de gemeente. Dit hoeft u dus niet aan ons door te geven. De volgende wijzigingen ontvangen wij niet automatisch en kunt u zelf doorgeven in MijnIFFPensioen via Mijn Gegevens:

  • Een ander e-mailadres
  • Een ander postadres (als u uw post op een ander adres wilt ontvangen dan uw woonadres)

Als u in het buitenland woont ontvangen wij wijzigingen niet automatisch. In dat geval moet u adreswijzigingen of wijzigingen in uw persoonlijke situatie zelf aan ons doorgeven.
MijnIFFPensioen
 
Wij helpen u graag
Heeft u vragen over uw pensioen of pensioenkeuzes? Wij helpen u graag! Onze pensioencoaches staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur.
  • Telefoon: 020 426 63 60
  • E-mail: iffpensioenfonds@blueskygroup.nl
Contact
 
Facebook   Mailen
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd vanuit een automatische mailbox. Uw reactie op deze nieuwsbrief wordt daarom niet gelezen. Heeft u vragen of opmerkingen? Kijk dan op  iffpensioenfonds.nl of neem contact met ons op, tel.  020 426 63 60 of mail naar  iffpensioenfonds@blueskygroup.nl. We helpen u graag verder.

Bekijk ons  privacybeleid om meer te weten te komen over hoe wij met uw gegevens omgaan.
afmelden