Lees hier het laatste pensioennieuws
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
online lezen  |  afmelden
mei 2023
Uniform Pensioenoverzicht (UPO) digitaal of op de mat
Deze week kunt u het UPO van het pensioenfonds vinden in Mijn documenten in MijnStaplesPensioen. Op dit overzicht ziet u uw opgebouwde pensioen of -als u al gepensioneerd bent- het pensioen dat u al ontvangt.

U kunt het overzicht gebruiken om uw inkomen voor later in kaart te brengen. Hebt u ook pensioen bij andere werkgevers opgebouwd? Kijk dan op www.mijnpensioenoverzicht.nl voor een overzicht van uw andere pensioenen.
 
Webinar over het Uniform Pensioenoverzicht
Op woensdag 14 juni organiseren we van 17.00 tot 18.00 uur een webinar dat in het teken staat van het UPO. 
Tijdens het webinar krijgt u antwoordt op de volgende vragen: 
  • Hoe ziet de pensioenregeling eruit?
  • Wat staat er in uw UPO en wat betekenen de bedragen?
  • Wat is er geregeld voor uw partner en kinderen als u wat overkomt?
Ook nemen we tijdens het webinar een kijkje in MijnStaplesPensioen. Zo krijgt u tijdens het webinar meer informatie over uw keuzemogelijkheden bij pensionering, zoals eerder of later met pensioen gaan, de verhouding ouderdoms- en partnerpensioen of het variëren van de hoogte van het ouderdomspensioen.
Schrijf u hier in!
 
Financiële positie van het pensioenfonds
Lees meer
 
Regel uw pensioenzaken in MijnStaplesPensioen
Als u inlogt met uw DigiD komt u in uw persoonlijke pensioenomgeving terecht. U vindt hier niet alleen uw (pensioen)gegevens, maar ook al uw Uniforme Pensioenoverzichten en andere digitale pensioenpost in Mijn documenten.
MijnStaplesPensioen
 
Uitstel bedrag ineens
De ingangsdatum voor de keuzemogelijkheid om bij pensioeningang een deel van uw pensioen in één keer op te nemen is uitgesteld naar 1 januari 2024.
 
 
Welke keuzes hebt u zelf?
Als u met pensioen gaat, hebt u een aantal keuzes.  Zo is het bij het plannen van uw pensioen bijvoorbeeld ook belangrijk om aan het partnerpensioen te denken.

Er kunnen redenen zijn om het partnerpensioen te ruilen voor een hoger ouderdomspensioen of andersom. Misschien heeft uw partner zelf al een goed pensioen opgebouwd, of misschien hebt u geen partner meer. In MijnStaplesPensioen kunt u actief bekijken welke mogelijkheden er zijn om uw pensioenplanning aan te passen. Maar let op: u dient deze keuze te maken op het moment dat u met pensioen gaat en deze keuze is definitief. Als u een partner hebt, moet hij of zij ook akkoord gaan met uw keuze.
Lees meer
 
Inloggen   Mailen
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd vanuit een automatische mailbox. Bekijk ons privacybeleid om meer te weten te komen
Afmelden