Fred Nieuwland nieuwe voorzitter | Helmy Bakermans neemt afscheid
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
online lezen  |  afmelden
maart 2023
Fred Nieuwland
benoemd tot nieuwe voorzitter 
Fred Nieuwland is de nieuwe bestuursvoorzitter van Mars Pensioenfonds. Hij stelt zich voor, vertelt meer over zijn nieuwe rol als voorzitter en deelt zijn visie op de toekomst van Mars Pensioenfonds.
Lees meer
 
Meld je aan voor een training van onze pensioencoaches! 
Ga jij binnen 10 jaar met pensioen? Meld je dan aan voor één van de trainingen van onze pensioencoaches. 
  • 12 april in Veghel
  • 13 april in Oud-Beijerland
  • 26 april in Veghel
Meld je nu aan
 
 
Financiële positie februari 2023
Lees meer
Uitstel
bedrag ineens
De keuzemogelijkheid om bij pensioeningang een deel van je pensioen in één keer op te nemen, is uitgesteld naar 1 januari 2024.
 
 
Helmy Bakermans
draagt het stokje over
Helmy Bakermans neemt afscheid als directeur van Mars Pensioenfonds. Na een carrière van 39 jaar bij Mars gaat zij met pensioen. Ze deelt haar mooiste herinneringen, belangrijkste inzichten en plannen voor de toekomst. 
Lees meer
 
Judith Vermeulen is op 28 maart 2023 officieel benoemd tot nieuwe directeur van Mars Pensioenfonds. Om haar aan je voor te stellen volgt binnenkort een uitgebreid interview. 
 
 
Nieuwe pensioenregels
Hoeveel risico wil je lopen?
De Tweede Kamer heeft ingestemd met de Wet Toekomst Pensioenen. Het wetsvoorstel wordt nu behandeld in de Eerste Kamer. Als de Eerste Kamer akkoord is, gaat de wet in op 1 juli 2023. De nieuwe pensioenregeling moet uiterlijk op 1 januari 2027 ingaan. 

Ook wij als pensioenfonds moeten hiervoor nog veel uitwerken en keuzes maken. Daarin willen we jullie mening graag meenemen. Daarom starten wij binnenkort met een onderzoek naar de vraag: hoeveel risico wil je lopen met jouw pensioengeld? Met de uitkomsten van dit onderzoek stemmen wij de manier waarop wij jouw pensioengeld beleggen, af op de voorkeuren van jou en je oud-collega’s. 

Wil je meer weten over de nieuwe pensioenregeling? Op onze website vind je actuele informatie en een aantal veelgestelde vragen over de nieuwe pensioenregeling.
Lees meer
 
Leer meer in de
Talentpool
Meer info
 
 
Heb je vragen?
Stel ze aan onze
pensioencoaches!
Contact
 
Inloggen   Mailen
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd vanuit een automatische mailbox. Bekijk ons privacybeleid om meer te weten te komen
Afmelden