Wij wensen u fijne feestdagen
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
online lezen  |  afmelden
Nieuws december 2022
Indexatie 2023:
Pensioenen verhoogd met 9,57%
We proberen jaarlijks de pensioenen te verhogen met stijging van de prijzen. Zo behoudt uw pensioen zijn waarde.
Het bestuur heeft besloten de opgebouwde en ingegane pensioenen per 1 januari 2023 te verhogen met 9,57%. 

Ons pensioenreglement voorziet in een maximale reguliere toeslag en een extra toeslag voor uitzonderlijke situaties.
De hoge energiekosten, supermarktprijzen en de inflatie: het raakt ons allemaal. Ook onze deelnemers. Het bestuur van het pensioenfonds ziet de recordinflatie van 16.3% als een uitzonderlijke situatie en heeft daarom besloten van deze bepaling in het pensioenreglement gebruik te maken. 

Daarmee wordt een extra verhoging toegekend van 5,57%, naast de reguliere verhoging van maximaal 4%. 
Lees meer
 
Doorloop de
december-checklist! 
Het einde van het jaar is in zicht. Kortom, de hoogste tijd om eens terugblikken op het afgelopen jaar en vooruit te blikken naar 2023. Wist u dat namelijk veel veranderingen in uw leven ook consequenties kunnen hebben voor uw pensioen? Geen reden tot extra december-stress. Wij hebben namelijk de december-checklist voor u ontwikkeld! Check dus snel of een bepaalde verandering op u van toepassing is en kom in actie. Wij zeggen goede voornemen Nummer 1 ‘Pensioenzaken op orde’ – Check!
Lees meer
 
Lees het interview
met IFF-collega en bestuurslid
Het IFF pensioenfonds bestaat al (ruim) 80 jaar! Al die jaren bouwen medewerkers van IFF via het pensioenfonds samen aan een oudedagsvoorziening en zorgt het pensioenfonds bij overlijden ook voor partners en kinderen van IFF’ers. We laten twee deelnemers aan het woord: Bert Lonterman (71) en Hakan Karabag (45). De eerste is gepensioneerd en tegenwoordig bestuurslid, de tweede is nog volop aan het werk. Hoe kijken zij naar het jubilerende fonds, aan de vooravond van grote veranderingen in pensioenland? En hoe ziet de toekomst van samen pensioen opbouwen eruit.  
Lees meer
 
Afmelden voor de nieuwsbrief
Ontvangt u deze nieuwsbrief liever niet?
Dan kunt u zich afmelden door een e-mail te sturen naar iffpensioenfonds@blueskygroup.nl. 
 
Facebook   Mailen
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd vanuit een automatische mailbox. Uw reactie op deze nieuwsbrief wordt daarom niet gelezen. Heeft u vragen of opmerkingen? Kijk dan op  iffpensioenfonds.nl of neem contact met ons op, tel.  020 426 63 60 of mail naar  iffpensioenfonds@blueskygroup.nl. We helpen u graag verder.

Bekijk ons  privacybeleid om meer te weten te komen over hoe wij met uw gegevens omgaan.
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Stuur dan een e-mail naar iffpensioenfonds@blueskygroup.nl