Lees hier het laatste pensioennieuws van 2022
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
online lezen  |  afmelden
december 2022
Fijne feestdagen 
Het bestuur van uw pensioenfonds wenst u fijne feestdagen en een gelukkig en vooral gezond 2023. In deze digitale nieuwsbrief leest u het laatste nieuws van 2022. 
 
Gedeeltelijke indexatie pensioen per 1 januari 2023
De financiële positie van het pensioenfonds is voldoende om de pensioenen gedeeltelijk te indexeren. We verhogen de pensioenen van alle deelnemers met 8,3%.

Voor onze deelnemers geldt de jaarlijkse stijging van de prijzen van de periode oktober - oktober als maatstaf voor het indexeren, het verhogen dus, van de pensioenen. Deze is 16,93%. Het bestuur heeft besloten om de pensioenen per 1 januari 2023 met 8,3% te verhogen. Dit is dus een gedeeltelijke indexatie.

Eind november was de beleidsdekkingsgraad 128,4%, en is daarmee niet hoog genoeg om volledig te kunnen indexeren. 
Lees meer
 
Financiële positie
Lees meer
 
Schrijf u nu in voor het pensioenwebinar in 2023
Lees meer
 
 
Pensioenspecificatie en jaaropgave
Hebt u in 2022 pensioenuitkering van ons ontvangen? Dan vindt u eind januari onder Mijn documenten in MijnStaplesPensioen uw jaaropgave 2022. 

Op uw jaaropgaaf ziet u onder andere hoeveel pensioen u in 2022 van ons hebt ontvangen en hoeveel belasting en premies zijn afgedragen. De jaaropgaaf 2022 sturen wij mee met uw pensioenspecificatie 2023.

Hier vindt u de betaaldata 2023.
Lees meer
 
AOW-leeftijd in 2028 omhoog
De AOW-leeftijd gaat in 2028 met drie maanden omhoog. Daarmee komt de AOW-leeftijd op 67 jaar en drie maanden. 
 
 
Inloggen   Mailen
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd vanuit een automatische mailbox. Bekijk ons privacybeleid om meer te weten te komen
Afmelden