Onze eerste digitale nieuwsbrief
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
online lezen  |  afmelden
Nieuws oktober 2022
Alstublieft!
Onze eerste
digitale
nieuws-
brief!
Via onze digitale nieuwsbrief brengen wij u het laatste nieuws van uw pensioenfonds. Van onze financiële positie, interessante webinars over verschillende pensioenonderwerpen, tot aan de laatste ontwikkelingen rondom de nieuwe pensioenregeling.  U ontvangt deze nieuwsbrief eens in het kwartaal omdat u uw e-mailadres hebt vastgelegd in MijnIFFPensioen. Stuur deze nieuwsbrief door naar een (ex) IFF-collega en/of naar uw teamgenoten die dat nog niet hebben gedaan. Zo helpen we elkaar goed geïnformeerd te houden, ook in de aanloop naar onze nieuwe pensioenregeling. 

Ontvangt u deze nieuwsbrief liever niet?
Dan kunt u zich afmelden door een e-mail te sturen naar iffpensioenfonds@blueskygroup.nl. 
 
Webinar
Pensioencafé
gepensioneerden
Op 13 oktober 2022 houden we om 11.30 uur een digitale Pensioencafé speciaal voor gepensioneerden. In dit webinar gaan wij o.a. in op de nieuwe pensioenregels.

Het webinar wordt via Teams gehouden en u kunt zich ervoor aanmelden via onderstaande link. U ontvangt dan een bevestiging en een link om deel te nemen aan het webinar.

Aanmelden
 
Uw Uniform Pensioenoverzicht (UPO) 2022 in Mijn documenten
Bent u gepensioneerd? Dan staat uw Uniform Pensioenoverzicht (UPO) 2022 in Mijn documenten in MijnIFFPensioen. Hebt u vragen over het UPO? Kom in contact met ons! U kunt ons telefonisch en per e-mail bereiken of het webinar Pensioencafé volgen
Uw UPO bekijken
 
Verhogen pensioenen
2023:
Wat kan er wel en
wat kan er niet?
Het bestuur van uw pensioenfonds probeert elk jaar uw pensioen te verhogen met de stijging van de prijzen. Op die manier behoudt uw pensioen zoveel mogelijk zijn waarde. Onze beleidsdekkingsgraad per eind september is naar alle waarschijnlijkheid goed genoeg om de pensioenen per 1 januari 2023 gedeeltelijk te verhogen. Volledige verhoging van de pensioenen met de stijging van de prijzen zal niet aan de orde zijn. Voor het verhogen van pensioen zijn in eerste instantie de wettelijke regels van toepassing. Ook staat ons pensioenreglement maximaal 4% aan verhoging toe. 
Lees meer
 
Onze
financiële positie
De beleidsdekkingsgraad (gemiddelde dekkingsgraad over de afgelopen twaalf maanden) per eind augustus 2022 is 124,1%. De actuele dekkingsgraad per eind augustus is 133,1%. 
Lees meer
 
Bewijs van in leven digitaal
indienen
Lees meer
 
Jaarverslag 
2021
Lees meer
 
 
 
Nieuwe
pensioen-
regeling
Lees meer
 
Verantwoord
beleggen: hoe werkt dat?
Lees meer
 
Pensioen Update
Augustus
Bekijken
 
Facebook   Mailen
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd vanuit een automatische mailbox. Uw reactie op deze nieuwsbrief wordt daarom niet gelezen. Heeft u vragen of opmerkingen? Kijk dan op  iffpensioenfonds.nl of neem contact met ons op, tel.  020 426 63 60 of mail naar  iffpensioenfonds@blueskygroup.nl. We helpen u graag verder.

Bekijk ons  privacybeleid om meer te weten te komen over hoe wij met uw gegevens omgaan.
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Stuur dan een e-mail naar iffpensioenfonds@blueskygroup.nl