Digitale nieuwsbrief augustus 2022
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
online lezen  |  afmelden
augustus 2022
Terugblik 2021
Het jaarverslag van Stichting Pensioenfonds Staples is gepubliceerd. Benieuwd wat er in een jaar allemaal gebeurt bij een pensioenfonds en wat er wordt besproken? Lees dan het verkorte jaarverslag.

In deze editie leest u een uitgebreide terugblik op 2021. Zo leest u onder andere meer over de financiële positie, kerncijfers en belangrijkste ontwikkelingen van uw pensioenfonds. 
Lees het (verkort) jaarverslag hier
 
Financiële positie van het pensioenfonds
Lees meer
 
Haalbaarheidstoets 2022: pensioenfonds geslaagd
Lees meer
 
 
Rond 1 januari 2023 met pensioen?
Uw pensioenregeling biedt diverse keuzemogelijkheden, zoals eerder of later met pensioen gaan en een deel van uw ouderdomspensioen omzetten in extra partnerpensioen. Voor het berekenen van deze keuzes gebruikt het pensioenfonds omrekenfactoren. Per 1 januari 2023 wijzigen deze omrekenfactoren.

Kijk in MijnStaplesPensioen
In MijnStaplesPensioen ziet u vanaf eind juli het effect van uw keuzes en de wijziging van de omrekenfactoren op uw pensioen. 
Lees meer
 

Pensioenwebinar op woensdag 24 augustus
Klik hier en schrijf u vandaag nog in voor het webinar. Tijdens het webinar krijgt u onder andere uitleg over uw pensioenregeling en nemen we een kijkje in MijnStaplesPensioen.
 
 
De Vereniging gepensioneerden Buhrmann/CE/Staples (VGB) zoekt hulp!
De VGB is op zoek naar een vrijwilliger die kan helpen met het onderhouden van de website van de vereniging. Er wordt gezocht naar iemand die het leuk vindt om zo nu en dan aan de website te knutselen. Zo moet af en toe de inhoud worden geactualiseerd en moet er regelmatig onderhoud plaatsvinden. Ervaring met WordPress is een pré. 

Lijkt u dit leuk?
Stuur dan een e-mail naar: info@gepensioneerdenbuhrmann.nl
 
Nieuwe keuze bij pensionering: bedrag ineens opnemen

Als u met pensioen gaat, hebt u een aantal keuzes. Volgend jaar komt daar als het voorliggende wetsvoorstel zo aangenomen wordt een nieuwe keuze bij. Namelijk de mogelijkheid om maximaal 10% van uw opgebouwde ouderdomspensioen in één keer te ontvangen: een bedrag ineens. De voorgenomen ingangsdatum voor deze nieuwe keuze is 1 juli 2023. Dit betekent dat u van deze keuze gebruik kunt maken als u op of na 1 juli 2023 met pensioen gaat. Pas als het wetsvoorstel is behandeld door de Tweede Kamer is deze datum zeker. Het kan echter ook later en/of aangepast worden.

Meer informatie volgt later dit jaar
Zodra het wetsvoorstel is aangenomen en de ingangsdatum zeker is, kunt u ook berekeningen maken in  MijnStaplesPensioen met een bedrag ineens.

Lees meer
 
Inloggen   Mailen
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd vanuit een automatische mailbox. Bekijk ons privacybeleid om meer te weten te komen
Afmelden