NWSflits Stichting Algemeen Pensioenfonds KLM mei 2022
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Algemeen Pensioenfonds KLM
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
online lezen  |  afmelden
NWSflits mei 2022
 
UPO 2022: wij komen langs bij KLM

Uw Uniform Pensioenoverzicht (UPO) 2022 staat voor u klaar in Mijn documenten in MijnKLMPensioen! Het UPO is een handig overzicht waarmee u in één oogopslag kunt zien hoeveel pensioen u hebt opgebouwd en hoeveel pensioen u kunt verwachten. Bent u gepensioneerd? Dan ziet u op uw UPO hoeveel pensioen u ontvangt. 

Hebt u vragen over uw UPO of over uw pensioen? Kom dan naar een van onze pensioenstands. In mei en juni staan we op verschillende locaties van KLM. U kunt zich inschrijven voor een persoonlijk gesprek met een van onze pensioenspecialisten. In een half uur tijd kunt u al uw persoonlijke pensioenvragen stellen. Let op: vol = vol!

Schrijf u hier in!
 
Verantwoord beleggen: een stem voor het verlagen van CO2-uitstoot
Om de klimaatdoelen uit het Klimaatakkoord van Parijs te halen moet de CO2-uitstoot wereldwijd flink verlaagd worden.  Het pensioenfonds draagt hier, namens jou, een steentje aan bij door verantwoord te beleggen. Onze stem op de aandeelhoudersvergadering van een grote supermarktketen uit de Verenigde Staten is daar een concreet voorbeeld van. 
Lees meer
 
 
Kwartaalbericht gepubliceerd
Lees meer
 
'Uw verantwoord- ingsorgaan' door Hans de Roos
Lees meer
 
 
Nieuwe pensioenregels
Onze samenleving is de afgelopen jaren behoorlijk veranderd. Zo worden mensen steeds ouder en werken mensen over het algemeen vaak niet meer hun hele leven bij één werkgever. Het is belangrijk dat het pensioenstelsel mee verandert. Daarom heeft de overheid samen met werkgevers en vakbonden een pensioenakkoord gesloten met nieuwe regels voor pensioen en AOW.

Om de nieuwe regels door te kunnen voeren moet de pensioenwet worden aangepast. Hiervoor is een wetsvoorstel ingediend. Wordt dit wetsvoorstel goedgekeurd, dan passen wij de pensioenen aan. Dit moet uiterlijk voor 1 januari 2027. Samen met KLM en de vakbonden is het pensioenfonds al bezig met de voorbereiding.

Lees meer over het nieuwe pensioenstelsel
 
Webinars of bijeenkomsten bij ons op kantoor: schrijf u nu in!
U kunt zich nog inschrijven voor het webinar Pensioen In Zicht of het webinar Maak uw persoonlijke pensioenplaatje

Komt u liever naar een Pensioen In Zichtdag bij ons op kantoor?
Goed nieuws! Binnenkort organiseren we weer een bijeenkomst bij ons op kantoor. U kunt zich hier vanaf vandaag voor inschrijven. 
 
Nieuw: videobellen met een specialist 
In een tijd waarin digitale ontmoetingen normaal zijn geworden, introduceren we een nieuwe service. We zijn gestart met een proef voor videobellen: een persoonlijk online pensioengesprek met een van onze pensioenspecialisten. Klik hier om een afspraak te maken!
 
 
Facebook   Mailen   Facebook
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd vanuit een automatische mailbox. Uw reactie op deze nieuwsbrief wordt daarom niet gelezen. Heeft u vragen of opmerkingen? Kijk dan op  www.klmgrondfonds.nl of neem contact met ons op, tel.  (020) 426 62 10 of mail naar  pensioenservice@klmgrondfonds.nl. We helpen u graag verder.
Bekijk ons  privacybeleid om meer te weten te komen over hoe wij met uw gegevens omgaan.
Afmelden  |  Bekijk of wijzig uw gegevens