Nieuwsbrief Q1 2022
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
online lezen  |  afmelden
april 2022
 
Overgang 
naar Blue Sky Group
We zijn 2022 gestart met de overgang naar een nieuwe pensioenuitvoerder; Blue Sky Group. De overgang naar een nieuwe uitvoerder verandert niets aan (de hoogte van) jouw pensioen. 

Wat is er wel veranderd?
  • We hebben een nieuwe website! Heb jij al een kijkje genomen en ingelogd op MijnMarsPensioen?
  • Wij communiceren voortaan alleen digitaal met je. Dit doen wij omdat het beter is voor het milieu én om kosten te besparen. 
  • Vragen over je pensioen? De pensioencoaches zijn bereikbaar via een nieuw telefoonnummer en e-mailadres. Je kunt ze op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 bereiken via telefoonnummer 088 015 79 20 of pensioenservice@marspensioen.nl
Ga naar Marspensioen.nl
 
De mensen
achter 
Mars Pensioenfonds
Het bestuur van Mars Pensioenfonds bestaat uit mensen die bij Mars werken of gewerkt hebben. Maar wie zijn de bestuursleden en wat hopen zij te bereiken bij Mars Pensioenfonds? Namens de werkgever is Rianne Steenbergen bestuurslid.

"Ik wil graag een bijdrage leveren om ervoor te zorgen dat de Mars collega’s in Nederland wanneer ze met pensioen zijn, een goed inkomen hebben."

Wil je meer weten over Rianne? 
Lees het hele interview
 
Wetvoorstel
met nieuwe pensioenregels
naar de tweede kamer
Op 30 maart 2022 is een wetsvoorstel ingediend om de regels voor pensioen in Nederland aan te passen. Als dit wetsvoorstel wordt goedgekeurd, heeft dit waarschijnlijk ook gevolgen voor de manier waarop wij straks jouw pensioen regelen. Het duurt nog een tijd voordat je hier zelf iets van gaat merken, maar we vinden het belangrijk dat je weet waarom en wanneer er nieuwe regels komen. 
Lees meer
 
 
Planner 
MUP/MSP
beschikbaar
Lees meer
Invloed oorlog
in Oekraïne 
op onze beleggingen
Lees meer
 
 
Beleidsdekkingsgraad
februari 2022
De beleidsdekkingsgraad van het Mars pensioenfonds is per eind februari 2022 gestegen naar 132,5%. Eind januari 2022 bedroeg de beleidsdekkingsgraad 131,2%. 
 
Nieuw
Videobellen
In een tijd waarin digitale ontmoetingen normaal zijn geworden, introduceren we een nieuwe service. We zijn gestart met een proef voor videobellen: een persoonlijk online pensioengesprek met een van onze pensioencoaches! 
Lees meer en plan een gesprek
 
 
Jij bij
Mars
pensioenfonds?
Talentpool
Benieuwd 
naar de hoogte van jouw pensioen?

Log in
 
 
Inloggen   Mailen
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd vanuit een automatische mailbox. Bekijk ons privacybeleid om meer te weten te komen
Afmelden