NWSflits november 2021
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Algemeen Pensioenfonds KLM
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
online lezen  |  afmelden
NWSflits november 2021
 
Webinars 2021: meld u aan!
We bieden dit najaar nog twee webinars aan. Een mooi moment om in slechts een uur tijd beter inzicht te krijgen in uw pensioen.
  • Webinar 'Maak uw persoonlijke pensioenplaatje' op 2 december 2021. Dit webinar is bedoeld voor iedereen die pensioen bij ons opbouwt en beter inzicht wil in de eigen pensioensituatie.
  • Pensioen In Zicht-webinar op 16 december 2021 voor collega's die bijna met pensioen gaan.
Kies het webinar dat bij u past en meld u meteen aan!
Na aanmelden sturen wij u de informatie toe om aan het webinar deel te nemen.
Klik hier om u aan te melden
 
Kwartaalbericht Q3 2021
Lees meer
 
Ramona: 'Je moet
klein beginnen'
Beluister in de podcast Pensioen Talks wat collega Ramona Krieger en gepensioneerde (ex) collega Pierre Stumpf én uw pensioenfonds doen om bij te dragen aan een beter milieu. 
Beluister het fragment hier
 
Open en transparant over CO2-doelen
Bent u wel eens benieuwd hoe uw pensioengeld bijdraagt aan een betere en gezondere wereld voor uw (klein-) kinderen? Om verantwoord beleggen te bevorderen, stemmen we op aandeelhoudersvergaderingen van bedrijven waarin wij beleggen. We willen bijvoorbeeld dat bedrijven doelen stellen voor het terugdringen van de CO2-uitstoot. In Q3 2021 stemden we onder andere voor meer openheid en transparantie over CO2-doelen.  
Stemmen Q3 2021
 
Beleidsdekkingsgraad eind oktober

Onze beleidsdekkingsgraad is per eind oktober gestegen ten opzichte van de maand ervoor, namelijk naar 112,5%. De beleidsdekkingsgraad is een gemiddelde dekkingsgraad van de afgelopen 12 maanden (november 2020 tot en met oktober 2021).

Financiële positie
 
 
Update datalek: uitkomst onderzoek en maatregelen
Het pensioenfonds heeft u eerder geïnformeerd over het datalek bij Blue Sky Group, onze uitvoeringsorganisatie. In samenwerking met een gespecialiseerd onderzoeksbureau is de data die mogelijk gelekt kunnen zijn geanalyseerd. Op onze website leest u de uitkomsten van het onderzoek en de genomen maatregelen.
Lees meer
 
Helpt u onze communicatie te verbeteren?

We zijn op zoek naar deelnemers die ons willen helpen om onze communicatie te verbeteren. We gaan graag met u in gesprek over hoe u onze communicatie van het afgelopen jaar rondom de nieuwe pensioenregeling en onze podcast Pensioen Talks hebt ervaren.   

Lijkt u dit leuk? Stuur dan een e-mail naar communicatie@blueskygroup.nl. We nemen dan contact met u op. 

 
Overig nieuws
 
Facebook   Mailen   Facebook
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd vanuit een automatische mailbox. Uw reactie op deze nieuwsbrief wordt daarom niet gelezen. Heeft u vragen of opmerkingen? Kijk dan op  www.klmgrondfonds.nl of neem contact met ons op, tel.  (020) 426 62 10 of mail naar  pensioenservice@klmgrondfonds.nl. We helpen u graag verder.
Bekijk ons  privacybeleid om meer te weten te komen over hoe wij met uw gegevens omgaan.
Afmelden  |  Bekijk of wijzig uw gegevens