Pensioenfonds KLM Cabine­personeel
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
online lezen  |  afmelden
NWSflits Editie Cabine Pensioenplein 2021
Pensioenfonds KLM Cabine­personeel
 
Laten we het eens
hebben over pensioen!
Meld u aan voor Cabine 
Pensioenplein 2021
Neemt u op 7,8 en 9 september ook deel aan het online Cabine Pensioenplein 2021? We hebben een vernieuwd programma dat u niet mag missen! 

Er is voor elk wat wils: of u nou alles over uw pensioenfonds wilt weten of zelf met uw pensioen aan de slag wil, meld u aan voor het webinar dat ú aanspreekt.  Helemaal onbekend in de wereld van pensioenen? Een gesprek over (uw) pensioen is ook al een stap in de goede richting en bieden we op Cabine Pensioenplein 2021 ook aan! 
Aanmelden
 
Webinar: Vraag het aan het bestuur!
8 september 11:00 - 12:00 uur
We kunnen ons voorstellen dat u vragen hebt aan het bestuur. Hoe staat het fonds ervoor? Welke veranderingen gaat de toekomst brengen? Of wellicht hebt u vragen aan het bestuur n.a.v. het recente datalek bij uw pensioenfonds.
Het bestuur geeft u een update van de stand van zaken rondom uw pensioenfonds en beantwoordt in dit webinar graag uw vragen.  
Aanmelden
 
Webinar: Persoonlijk Pensioenplaatje
08 september 13:00 - 14:00 uur
Hoeveel pensioen kunt u later verwachten? Is dit voldoende? Hoe kunt u de NAP inzetten en wat kunt u zelf nog meer regelen voor later?  We leggen uit hoe u dit zelf makkelijk in kaart brengt. Na het volgen van dit webinar weet u hoe u zelf een Persoonlijk Pensioenplaatje maakt.  
Aanmelden
 
Webinar: Hoe leeft u nu... en later?
9 september 11:00 - 12:00 uur
Waar wordt u nu écht gelukkig van? Wat zou u nu anders willen doen en wat betekent dit voor uw inkomen later? In een gesprek met drie collega's in verschillende levensfases, helpen wij u de juiste vragen te stellen over uw persoonlijke drijfveren in het leven. Dit webinar wordt gehost door een professionele lifeplanner die u aan de hand van een oefening helpt uw drijfveren te vertalen naar 'life-' en pensioenplanning.  Na het volgen van dit webinar weet u wat u nu kunt doen om uw dromen voor later uit te laten komen. 
Aanmelden
 
Webinar: Is de NAP iets voor mij?
9 september 13:00 - 14:00 uur
Wat is toch die Netto Aanvullende Pensioenregeling (NAP)? En is het iets voor mij? Tijdens dit webinar hoort u alle ins & outs!
Aanmelden
 
n-op-
één met
een pensioen
mentor?
Wilt u het hebben  over uw eigen pensioen? Dat kan in een één-op-één gesprek met een pensioenmentor. Plan nu uw afspraak in!
 
Inloggen   Mailen   Facebook   Facebookgroep   Instagram
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd vanuit een automatische mailbox. Bekijk ons privacybeleid om meer te weten te komen
Afmelden  |  Bekijk of wijzig uw gegevens