Algemeen Pensioenfonds KLM
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
online lezen  |  afmelden
NWSflits juli 2021
Nieuw: Pensioen Talks, de podcast over pensioen!
Beluister de eerste podcast van uw pensioenfonds: Pensioen Talks! E&M-collega Ramona Krieger en gepensioneerde ex-collega Pierre Stumpf gaan in gesprek met Hanna Spanier, verantwoord beleggen-specialist van het pensioenfonds. Beluister de podcast en ontdek hoe ook u, via uw pensioenfonds, bijdraagt aan een betere wereld.
Beluister podcast
 
Nieuwe pensioenregeling
KLM en de vakbonden hebben nieuwe afspraken gemaakt over uw pensioenregeling.  Maar wat betekent dit voor uw pensioen? 
Lees de veelgestelde vragen

Bekijk de video
 
Bestuurslid gezocht!
Het pensioenfonds is op zoek naar een nieuw bestuurslid namens de werknemers.  Geïnteresseerd? Lees dan verder. 
Lees meer
 
 
Beleidsdekkingsgraad eind juni 2021
Onze beleidsdekkingsgraad is per eind juni gestegen ten opzichte van de maand ervoor, namelijk naar 105,9%. De beleidsdekkingsgraad is een gemiddelde dekkingsgraad van de afgelopen 12 maanden (juli 2020 tot en met juni 2021).
Financiële positie
 
 
Stemmen over omstreden
kwesties
Wij stemmen op aandeelhoudersvergaderingen van bedrijven waarin wij investeren. Om u een indruk te geven van hoe stemmen op aandeelhoudersvergaderingen werkt, lichten we elk kwartaal een uitgebrachte stem toe. Zo stemden wij in Q2 2021 op de Algemene aandeelhoudersvergadering van WM Morrison Supermarkets tegen een door het management voorgestelde beloning voor het bestuur over het jaar 2020.
Voor
Voorbeeld uit Q2 2021
 
Kwartaalbericht gepubliceerd
Lees meer
 
'Halverwege het jaar' door Hans de Roos
Lees meer
 
 
2020 in beeld
Het jaarverslag 2020 is gepubliceerd op onze website. In een overzichtelijke infographic laten we u de  belangrijkste kerncijfers zien.

Ook hebben we een infographic gemaakt waarin u in één oogopslag de belangrijkste ontwikkelingen uit 2020 kunt zien op het gebied van verantwoord beleggen. 
Jaarverslag 2020

Verantwoord beleggen 2020
 
Overig nieuws
 
Facebook   Mailen   Facebook
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd vanuit een automatische mailbox. Bekijk ons  privacybeleid om meer te weten te komen over hoe wij met uw gegevens omgaan.
Afmelden  |  Bekijk of wijzig uw gegevens