Pensioenfonds KLM Cabine­personeel
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
online lezen  |  afmelden
NWSflits juli 2021
Pensioenfonds KLM Cabine­personeel
 
 Meld u nu aan!
 
 
UPO ontvangen:
zo maakt u
een Persoonlijk
Pensioenplaatje!
Binnenkort ontvangt u uw jaarlijkse Uniform Pensioenoverzicht (UPO). Wilt u aan de slag met uw pensioen? Maak dan in vier stappen een Persoonlijk Pensioenplaatje! Snel en gemakkelijk met behulp van een videotutorial op onze website. 

Aan deze tutorial heeft collega Marloes Felix meegewerkt omdat zij het belangrijk vindt om collega's te helpen bij hun pensioen. Bedankt Marloes!
Aan de slag!
 
Financiële positie 
juni 2021 
De beleidsdekkingsgraad van het KLM-Cabinefonds is per eind juni 2021 103,0% (gemiddelde van juli 2020 tot en met juni 2021). De actuele dekkingsgraad bedraagt per eind juni 2021 114,5%.
Gunstige berichtgeving over economische groei en versoepeling van de coronamaatregelen zorgde afgelopen maand voor koerswinst op aandelen, vastgoed en obligaties.
Hoe het fonds het afgelopen kwartaal presteerde, leest u terug in ons kwartaalbericht van Q2 2021
Onze financiële situatie
 
Jaarverslag 2020
gepubliceerd
Bekijk het jaarverslag 2020 op onze website.
Dit verslagjaar is sterk beïnvloed door de wereldwijde coronacrisis. De opgelegde reis- en transportbeperkingen hadden ernstige gevolgen voor werkgever KLM.

Het bestuur is zich zeer bewust van de grote impact die dit alles heeft op alle bij KLM betrokkenen en blikt terug op een bewogen jaar. 
Jaarverslag 2020
 
Stap voor stap méér
doen
Het pensioenfonds doet op het gebied van verantwoord beleggen steeds meer, legt bestuurslid Mark Jan Boes uit. 
 
Doet u
ook mee?
Wij willen onszelf constant verbeteren en horen graag van u hoe en op welke vlakken we dat kunnen doen. Daarom ontvangt u binnenkort een uitnodiging om deel te nemen aan een onderzoek. Het onderzoek wordt uitgevoerd door een extern onderzoeksbureau en invullen kost slechts tien minuten. Doet u mee? U ontvangt een uitnodiging per e-mail of post. 
Lees meer
 
Gecorrigeerde
salarisverhoging
verwerkt
De gecorrigeerde salarisverhoging per januari 2018 is in onze administratie verwerkt. De aanpassing heeft beperkte invloed op de hoogte van uw pensioen en kan verschillen per deelnemer. Ontvangt u al pensioen en is uw uitkering aangepast? Dan ontvangt u daar persoonlijk bericht van.
Lees meer
 
Inloggen   Mailen   Facebook   Facebookgroep   Instagram
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd vanuit een automatische mailbox. Bekijk ons privacybeleid om meer te weten te komen
Afmelden  |  Bekijk of wijzig uw gegevens