Algemeen Pensioenfonds KLM
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
online lezen  |  afmelden
NWSflits mei 2021
Video-uitleg life-events
Een nieuwe partner of een scheiding? Dat heeft gevolgen voor uw pensioen. En welke keuzes moet u maken als u met pensioen gaat? Op onze website staan verschillende video's waarin we deze onderwerpen op een eenvoudige manier aan u uitleggen. Hieronder bijvoorbeeld het filmpje over wat u met regelen als u uit elkaar gaat.

 
Beleidsdekkingsgraad eind maart 2021
Onze beleidsdekkingsgraad is per eind maart gestegen ten opzichte van de maand ervoor, namelijk naar 100,5%. De beleidsdekkingsgraad is een gemiddelde dekkingsgraad van de afgelopen 12 maanden (april 2020 tot en met maart 2021).
Lees meer
 
 
Herstelplan 2021 ingediend
Het fonds heeft eind maart 2021 een geactualiseerd herstelplan bij De Nederlandsche Bank (DNB) ingediend. Dit moest omdat de beleidsdekkingsgraad van het pensioenfonds op 31 december 2020 (97,9%) lager was dan de vereiste dekkingsgraad (121,3%). Dat betekent dat het pensioenfonds op die datum onvoldoende financiële buffers had.
Lees meer
 
Kwartaalbericht gepubliceerd
Lees meer
 
'Nieuwe lente, veel nieuwe geluiden' door Arend de Jong
Lees meer
 
 
Webinars 2021 
U kunt zich weer inschrijven voor de webinars Pensioen In Zichtdag of Maak uw persoonlijke pensioenplaatje. 

Schrijf u nu in!
 
 
Update nieuwe pensioenregeling
KLM heeft met de vakbonden nieuwe afspraken gemaakt over uw pensioenregeling. Het pensioenfondsbestuur heeft deze afspraken de afgelopen maanden zorgvuldig beoordeeld. Op dit moment kijkt het Verantwoordingsorgaan naar deze afspraken. We verwachten in de bestuursvergadering van begin juni een definitief besluit te kunnen nemen. 
 
Bedankt 
voor uw mening
In het eerste kwartaal gaf u ons een 8,3 voor het contact aan de telefoon. E-mails waardeerde u met een 7,9. Graag blijven we leren van uw ervaring.
 
 
Onze stem tegen buitensporig beloningsbeleid
In het eerste kwartaal van 2021 stemden we wereldwijd in 443 vergaderingen op 4.904 voorstellen. Om u een indruk te geven van hoe stemmen op aandeelhoudersvergaderingen werkt, lichten we elk kwartaal een uitgebrachte stem toe.
Uitgelichte stem
 
   
 
  Facebook   E-mail ons   Facebook   Stuur door  
 
Facebook   MijnKLMPensioen
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd vanuit een automatische mailbox. Uw reactie op deze nieuwsbrief wordt daarom niet gelezen. Heeft u vragen of opmerkingen? Kijk dan op  www.klmgrondfonds.nl of neem contact met ons op, tel.  (020) 426 62 10 of mail naar  pensioenservice@klmgrondfonds.nl. We helpen u graag verder.
Bekijk ons  privacybeleid om meer te weten te komen over hoe wij met uw gegevens omgaan.
Afmelden  |  Bekijk of wijzig uw gegevens