Pensioenfonds KLM Cabine­personeel
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
online lezen  |  afmelden
NWSflits april 2021
Pensioenfonds KLM Cabine­personeel
 
 
Samen aan de slag
Hebt u vragen over Mijn planner of bijvoorbeeld de keuzes die u kunt maken als u met pensioen gaat ? U kunt een afspraak inplannen om met ons te videobellen voor een persoonlijk gesprek via uw laptop of tablet. Met videobellen kunnen we met u meekijken in MijnKLMPensioen via scherm delen. Dat is wel zo makkelijk. We helpen u graag.
Afspraak maken
 
8 juni
PIZ - webinar
Bijna met pensioen? Tijdens het webinar Pensioen In Zicht vertellen wij u wat u kunt verwachten als u met pensioen gaat.
Nu aanmelden >>
 
 
 
Ons al  
gespot op
Instagram?
Volg ons
Financiële positie 
maart 2021
De beleidsdekkingsgraad is per eind maart gestegen naar 97,8% (eind februari 96,1%). De actuele dekkingsgraad bedroeg eind maart 110,0%. Door de goede rendementen op aandelen en vastgoed en door de daling van de verplichtingen door de stijgende rente heeft de dekkingsgraad van het pensioenfonds zich sinds het begin van het jaar sterk hersteld.
Lees meer
 
Bedankt 
voor uw mening
In het eerste kwartaal gaf u ons een 8,6 voor het contact aan de telefoon. E-mails waardeerde u met een 7,8. Graag blijven we leren van uw ervaring.
 
 
 
Kwartaal-bericht
Q1 2021
Lees meer
  Facebook   E-mail ons   Facebook   Stuur door  
 
Facebook   MijnKLMPensioen
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd vanuit een automatische mailbox. Bekijk ons privacybeleid om meer te weten te komen
Afmelden  |  Bekijk of wijzig uw gegevens