Pensioenfonds KLM Cabine­personeel
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
online lezen  |  afmelden
NWSflits januari 2021
Pensioenfonds KLM Cabine­personeel
 
Uw pensioenspecificatie 2021 & (NAP) jaaropgaaf 2020
Op uw pensioenspecificatie staat hoeveel pensioen u in 2021 ontvangt van ons. De belastingtarieven en bijdrage Zorgverzekeringswet zijn per 1 januari 2021 aangepast. Wij houden deze bedragen in op uw bruto pensioenuitkering. Hierdoor kan uw netto pensioenuitkering lager zijn. 

Ontvangt u pensioen van ons? Uw jaaropgaaf 2020 en pensioenspecificatie 2021 staan klaar in Mijn documenten in MijnKLMPensioen. Uw jaaropgaaf hebt u nodig voor uw belastingaangifte over het jaar 2020. Hebt u in 2020 NAP opgebouwd of een NAP-uitkering ontvangen? Vanaf eind februari vindt u in Mijn Documenten in MijnKLMPensioen uw fiscale jaaropgaaf NAP. 
Lees meer
 
 
Wat krijgt u in
onze 
pensioen-
regeling?
Hebt u het goede voornemen dit jaar eens in uw pensioen te duiken? Dat kunt u stap voor stap en op eigen tempo doen. Begin bijvoorbeeld laagdrempelig met het verkennen van onze pensioenregeling door ons Pensioen 1-2-3 te bekijken.
Daarin ziet u in een overzicht wat u wel en niet in onze pensioenregeling krijgt, welke keuzes u hebt en wanneer u echt in actie moet komen voor uw pensioen. Klik op de link hieronder om meteen een kijkje te nemen. 
Lees meer
 
Vragen? 
Boek een online
pensioen-
gesprek!
Dit zijn de voordelen van videobellen en zo boekt u een online pensioengesprek.
 
 
 
Meld u aan voor een Pensioen
In Zicht-webinar!
Lees meer
 
Financiële positie 
december 2020
De actuele dekkingsgraad lag eind december met 95,1% boven de kritische dekkingsgraad van 90%. Nu de dekkingsgraad van december bekend is, kunnen we definitief zeggen dat uw pensioen dit jaar niet verlaagd (gekort) wordt.

Eind maart 2020 stond de actuele dekkingsgraad door alle onrust op de aandelenmarkten wereldwijd als gevolg van het coronavirus en de lage rente nipt onder die kritische grens van 90%. Gelukkig herstelden de koersen in de laatste maanden van 2020 naar het niveau van begin 2020. Hierdoor is een verlaging van uw pensioen voor 2021 voorkomen. 
Lees meer
 
 
Kwartaal-Bericht
Q4 2020
Lees meer
Een stem
voor duur-
zaamheid!
Zo stemden wij in Q4 2020 op aandeel-
houdersvergaderingen. 
Uitgelicht: onze stem tegen het beloningsbeleid van Crown Resorts.
 
 
   
 
  Facebook   E-mail ons   Facebook   Stuur door  
 
Facebook   MijnKLMPensioen
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd vanuit een automatische mailbox. Bekijk ons privacybeleid om meer te weten te komen
Afmelden  |  Bekijk of wijzig uw gegevens