Maak je persoonlijke pensioenplaatje
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
  |  online lezen  |  afmelden
 
Pensioenfonds KLM Cabinepersoneel
augustus 2018
 
 
 
Kom naar Cabine Pensioenplein 
Dit jaar is Cabine Pensioenplein op 11, 12 en 13 september. Het bestuur vertelt over het pensioenfonds en hoe het voor jouw pensioen zorgt. Daarna maak je in een workshop met andere collega's een persoonlijk pensioenplaatje. Ook krijg je informatie over de keuzes en de kosten voor deelname aan de Netto Aanvullende Pensioenregeling (NAP) 
Lees meer
 
 
 
 
 
Ook voor KLC'ers
Werk jij bij KLC en wil je weten welk effect deeltijdwerken heeft op je pensioen? En wat de inzet van de Netto Aanvullende Pensioenregeling (NAP) voor jou kan betekenen? Kom een ochtend of een middag naar Cabine Pensioenplein voor een persoonlijk pensioenplaatje.
Online aanmelden
 
 
 
 
 
Maak je persoonlijke pensioenplaatje
Maak met één van de pensioenmentoren een persoonlijk pensioenplaatje. In vier stappen:
  1. Hoeveel pensioen krijg ik later?
  2. Wat heb ik later nodig?
  3. Welke acties zijn mogelijk?
  4. Hoe zet ik de Netto Aanvullende Pensioenregeling (NAP) in?
Ik wil een persoonlijk pensioenplaatje maken
 
 
 
 
 
Digitale workshop
In de workshop zoek je online jouw pensioengegevens op in MijnKLMPensioen. Neem je iPad of tablet én je DigiD mee naar Cabine Pensioenplein. Log thuis alvast een keer in. Dan weet je zeker dat het werkt in de workshop.
Online aanmelden
 
 
 
Ik kom op 11, 12 of 13 september >
 
 
 
 
 
 
Pensioenfonds KLM cabinepersoneel
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd vanuit een automatische mailbox.
Uw reactie op deze nieuwsbrief wordt daarom niet gelezen. Bekijk ons privacybeleid om meer te weten te komen over hoe wij met uw gegevens omgaan. Hebt u vragen of opmerkingen?
Kijk dan op mijn.klmcabinefonds.nl of neem contact met ons op, tel. (020) 426 62 30 of mail naar pensioenservice@klmcabinefonds.nl. We helpen u graag verder.