NAP-editie
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
  |  online lezen  |  afmelden
 
Pensioenfonds KLM Cabinepersoneel
september 2018
 
 
 
Geef voor 1 oktober uw NAP-keuzes door
Wilt u vanaf 1 januari 2019 uw maandelijkse inleg in de NAP wijzigen? Of wilt u opnieuw instappen in de NAP? Laat het ons dan vóór 1 oktober weten. Ga naar MijnKLMPensioen en geef in Mijn NAP uw keuzes aan ons door. U kunt in Mijn NAP ook uw NAP overlijdensdekking regelen. Voor inloggen op MijnKLMPensioen hebt u uw DigiD nodig. 

Wilt u uw NAP niet veranderen? Dan hoeft u verder niets te doen.
Log in op MijnKLMPensioen
 
 
 
 
 
Kosten NAP wijzigen per 1 januari 2019
Voor deelname aan de NAP betaalt u maandelijks premie, die wordt ingehouden op uw netto salaris. U betaalt per ingelegde premie één keer kosten. Dit was 5,5% en wijzigt per 1 januari 2019 in €1,50 en 1,9% van de ingelegde premie. Over de ingelegde bedragen worden daarna geen kosten meer in rekening gebracht. Mijn Planner laat het ingekochte NAP-pensioen zien. Dat betekent dat de kosten hier al van afgehaald zijn. 
Lees meer over de gewijzigde NAP kosten
 
 
 
 
 
Sugar daddy, staatsloten of... NAP-sparen
Rianne Stronks: "Als PIT-er spreek ik jullie regelmatig over pensioen-issues. Ik merk dan dat men zich nogal eens afvraagt waar de NAP voor is en waar het voor gebruikt kan worden. Dus daarom deel ik graag mijn persoonlijke overwegingen om NAP op te bouwen."
Lees hier Rianne haar blog over de NAP
 
 
 
 
 
De NAP samengevat
In dit filmpje vertellen we u meer over de Netto Aanvullende Pensioenregeling, de NAP. Deze regeling is een aanvulling op de basis pensioenregeling van het cabinepersoneel van KLM en KLC; het biedt u de mogelijkheid om extra pensioen op te bouwen. Wilt u meer weten over de NAP? Bekijk dan het filmpje. 
Bekijk het filmpje
 
 
 
 
 
Informatie over NAP keuzes op Cabine Pensioenplein 2018
Dit jaar is Cabine Pensioenplein op 11, 12 en 13 september. Het bestuur vertelt over het pensioenfonds en hoe het voor uw pensioen zorgt. Daarna maakt u in een workshop met andere collega's een persoonlijk pensioenplaatje. Ook krijgt u informatie over de keuzes en de kosten voor deelname aan de Netto Aanvullende Pensioenregeling (NAP). Komt u ook naar Cabine Pensioenplein?
Ik kom naar Cabine Pensioenplein
 
 
 
 
 
Nog meer op de website
Naar de website
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pensioenfonds KLM cabinepersoneel
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd vanuit een automatische mailbox.
Uw reactie op deze nieuwsbrief wordt daarom niet gelezen. Bekijk ons privacybeleid om meer te weten te komen over hoe wij met uw gegevens omgaan. Hebt u vragen of opmerkingen?
Kijk dan op mijn.klmcabinefonds.nl of neem contact met ons op, tel. (020) 426 62 30 of mail naar pensioenservice@klmcabinefonds.nl. We helpen u graag verder.