Algemeen Pensioenfonds KLM
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
online lezen  |  afmelden
NWSflits maart 2021
Update nieuwe pensioenregeling: zorgvuldige beoordeling vraagt meer tijd

KLM heeft met de vakbonden nieuwe afspraken gemaakt over uw pensioenregeling. Het pensioenfondsbestuur is momenteel bezig met de beoordeling van deze afspraken. Eerder hebben we aangegeven de beoordeling in het eerste kwartaal af te kunnen ronden, maar er is meer tijd nodig om alle details goed af te stemmen met KLM en de vakbonden.

Wat betekent de nieuwe regeling voor u?
U ontvangt in de loop van 2021 een persoonlijke brief waarin we uitleggen wat de wijzigingen betekenen voor uw pensioen. Tot die tijd is de informatie op de website en in MijnKLMPensioen op basis van de huidige regeling.

Lees meer
 
   
 
  Facebook   E-mail ons   Facebook   Stuur door  
 
Facebook   MijnKLMPensioen
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd vanuit een automatische mailbox. Uw reactie op deze nieuwsbrief wordt daarom niet gelezen. Heeft u vragen of opmerkingen? Kijk dan op  www.klmgrondfonds.nl of neem contact met ons op, tel.  (020) 426 62 10 of mail naar  pensioenservice@klmgrondfonds.nl. We helpen u graag verder.
Bekijk ons  privacybeleid om meer te weten te komen over hoe wij met uw gegevens omgaan.
Afmelden  |  Bekijk of wijzig uw gegevens