Pensioenfonds KLM Cabine­personeel
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
online lezen  |  afmelden
NWSflits november 2020
Pensioenfonds KLM Cabine­personeel
 
Nog een paar dagen om uw NAP-keuzes door te geven
 
 
Financiële positie 
oktober 2020
De beleidsdekkingsgraad van het KLM-Cabinefonds bedraagt per eind oktober 2020 95,6%. De actuele dekkingsgraad van eind oktober is 93,0%.

Door de toename van het aantal coronabesmettingen in september en oktober blijft volledig economisch herstel voorlopig uit. Aandelenmarkten wereldwijd blijven onrustig door het coronavirus, maar zijn wel hersteld tot rond het niveau van het begin van het jaar. Ook de rente is nog laag. Deze ontwikkelingen hebben invloed op de dekkingsgraad van het fonds.
We gaan er nog steeds vanuit dat de impact van de ontwikkelingen op de financiële positie op lange termijn beperkt is.
Lees meer
 
Genomineerd voor 
Pensioen Pro Award
Het pensioenfonds is genomineerd voor een van de Pensioen Pro Awards. Het fonds is voorgedragen in de categorie Vermogensbeheer vanwege de beschermende maatregelen van het fonds eind vorig jaar. ‘Soms is het verstandig om af te wijken van de beleggingsstrategie. Het vereist wel een helder besluitvormingsproces en een rechte rug. Het KLM-Cabinefonds heeft beide’, staat in de toelichting op de nominatie.
Lees meer
 
Doe de 
pensioen-
checker!
Even snel een pensioencheck doen? Log in met DigiD en zie in de Pensioenchecker direct hoeveel pensioen u hebt opgebouwd. 
 
 
 
'Slimme 
inzender'
Het Persoonlijk Pensioenplaatje van het KLM-Cabinefonds is 'slimme inzender' bij Pensioenwegwijzer 2020.
 
 
   
 
  Facebook   E-mail ons   Facebook   Stuur door  
 
Facebook   MijnKLMPensioen
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd vanuit een automatische mailbox. Bekijk ons privacybeleid om meer te weten te komen
Afmelden  |  Bekijk of wijzig uw gegevens