Pensioenfonds KLM Cabine­personeel
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
online lezen  |  afmelden
NWSflits augustus 2020
Pensioenfonds KLM Cabine­personeel
 
Meld u aan!
Dit jaar organiseren we Cabine Pensioenplein online. Met drie dagen lang nuttige en leuke pensioenwebinars voor een fit pensioen. We bieden de webinars op 8, 9 en 10 september aan. De voorbereidingen zijn in volle gang en er hebben zich al ruim 500 collega's aangemeld. Kies zelf wanneer u welk webinar wilt volgen.
Lees meer
 
Uw pensioen 
in kaart
Regelmatig horen wij dat u zich wel in uw pensioen wil verdiepen, maar niet zo goed weet waar u moet beginnen. Onze pensioenmentoren nemen u in het webinar 'Uw pensioen in kaart' in vier stappen mee in het inzichtelijk maken van uw eigen pensioen:

Stap 1: Hoeveel pensioen krijg ik?
Stap 2: Hoe kan ik dit beïnvloeden?
Stap 3: Hoe zet ik de NAP in?
Stap 4: Heb ik voldoende of moet ik iets extra’s regelen?
Aanmelden voor dit webinar
 
 
Samen
fit = leuk!
Lees meer
Vraag
het ons!
"Wilt u weten hoe het zit met de financiële gezondheid van uw pensioenfonds en wat u daar de komende tijd van gaat merken? Of hebt u vragen over de impact van het coronavirus op ons pensioenfonds en wat wij daar als bestuur aan doen? Meld u dan aan voor het webinar 'Gezondheidscheck pensioenfonds'. Wij willen uw vragen zo goed mogelijk beantwoorden. Hebt u alvast vragen aan ons? Geef ze door in het aanmeldformulier. Wij hopen u online te ontmoeten op 8,9 en/of 10 september."

Selma Smit, bestuurslid Pensioenfonds KLM Cabinepersoneel
Aanmelden voor webinar  
 
VVR
pensioen
Maakt u gebruik van de VVR en gaat u aansluitend met pensioen? Meld u dan aan voor het Pensioen In Zicht (PIZ)-webinar van 1 oktober 2020. Stel daar uw vragen over de keuzemogelijkheden rondom pensionering. U kunt natuurlijk ook meedoen met het webinar 'Uw pensioen in kaart' op Cabine Pensioenplein 2020. Wilt u nu al weten wat er te kiezen valt? Bekijk dan onze interactieve video 'Goed voorbereid met pensioen'.
Aanmelden voor PIZ-webinar
 
Tips voor
een 
goede
voorbereiding
Met een beetje voorbereiding haalt u meer uit het webinar 'Uw pensioen in kaart' en hebt u een nog beter beeld van hoe uw pensioen ervoor staat.
Tips
 
     
 
  Facebook   E-mail ons   Facebook   Stuur door  
 
Facebook   MijnKLMPensioen
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd vanuit een automatische mailbox. Bekijk ons privacybeleid om meer te weten te komen
Afmelden  |  Bekijk of wijzig uw gegevens