Pensioenfonds KLM Cabine­personeel
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
online lezen  |  afmelden
NWSflits juli 2020
Pensioenfonds KLM Cabine­personeel
 
Meld u aan voor Cabine Pensioenplein 2020 
 
Financiële 
positie van
het fonds
De beleidsdekkingsgraad, de gemiddelde dekkingsgraad over de laatste twaalf maanden, per eind juni is gedaald naar 97,6%. Onze dekkingsgraadmeter staat nu op rood. De financiële positie van het pensioenfonds aan het eind van het jaar is belangrijk. Als dan de actuele dekkingsgraad onder de kritische dekkingsgraad zakt, dan moeten we de pensioenen verlagen. De actuele dekkingsgraad was eind juni 93,2% maar is in juli alweer iets gestegen.  
Lees meer
 
Uit elkaar? 
regel uw
pensioen!
Gaat u uit elkaar en wilt u weten wat u moet regelen voor uw pensioen? Bekijk dan de interactieve video over scheiden/uit elkaar gaan op onze website. De video is opgedeeld in hoofdstukken, zo kunt u gemakkelijk bladeren in de onderwerpen waar u meer over wilt weten. 
Bekijk de video
 
Kwartaal-
bericht
Q2 2020
Bekijk hier het kwartaalbericht van Q2 2020.
 
 
Verantwoord 
beleggen:
Voorzichtig vooruit
Wat doet het pensioenfonds op gebied van verantwoord beleggen en wat zijn de plannen? En past dat ook bij de mening die deelnemers en gepensioneerden eind vorig jaar gaven in een onderzoek naar risicobereidheid van het pensioenfonds? Lees het in het interview met bestuursleden Mark-Jan Boes en Stefan Geerlings in de laatste Focus. 
Lees het interview
 
PIZ-
webinar
Gaat u bijna met pensioen? Meld u aan voor de Pensioen Inzicht (PIZ)-webinar van 1 oktober.
 
 
   
 
  Facebook   E-mail ons   Facebook   Stuur door  
 
Facebook   MijnKLMPensioen
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd vanuit een automatische mailbox. Bekijk ons privacybeleid om meer te weten te komen
Afmelden  |  Bekijk of wijzig uw gegevens