Pensioenfonds KLM Cabine­personeel
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
online lezen  |  afmelden
NWSflits juni 2020
Pensioenfonds KLM Cabine­personeel
 
Uw UPO 2020 
UPO checklist: regel wat praktische pensioenzaken
Meld u aan voor het webinar ‘Maak een persoonlijk pensioenplaatje'
Kies voor UPO digitaal en verklein uw footprint
 
VVR 2020 
uw pensioen
Maakt u gebruik van de VVR 2020 en gaat u uit dienst? Bekijk in deze infographic wat dit betekent voor uw pensioen. 
Bekijk ook onze video 'Goed voorbereid met pensioen' over de keuzes die u hebt rond uw pensionering. De video is interactief, u kiest zelf het onderwerp waarover u meer wilt weten. 
Lees meer
 
 
Jaar-
verslag
2019
Lees meer
Focus 
juni 2020
De juni 2020 editie van Focus ligt op de mat! In deze editie een terugblik op het jaar 2019, afbouwen naar pensioen en aandacht voor verantwoord beleggen.
 
 
 
Update  
pensioen-

akkoord
Lees meer
Financiële positie 
De beleidsdekkingsgraad van het KLM-Cabinefonds is per eind mei 2020 98,5% (gemiddelde van juni 2019 tot en met mei 2020). De actuele dekkingsgraad bedraagt per eind mei 2020 92,8%.  Aandelenmarkten stegen in april, maar laten sindsdien weer een wisselender verloop zien. We gaan er nog steeds vanuit dat de impact van de coronacrisis op de financiële positie op lange termijn te overzien is.

Omdat de beleidsdekkingsgraad ook deze maand onder de 100% zit, is waardeoverdracht niet mogelijk. 
Lees meer
 
Uw 
gegevens op
één pagina
U kunt voortaan al uw communicatievoorkeuren via MijnKLMPensioen beheren. Dit is overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en veilig. Ook het aan- en afmelden voor NWSflits is daar nu ondergebracht. Op het e-mailadres dat u in Mijn gegevens hebt ingevuld, ontvangt u voortaan deze NWSflits en e-mailnotificaties als er post voor u klaarstaat. Ontvangt u deze berichten liever op een ander e-mailadres, wijzig dan daar uw e-mailadres.
Naar Mijn gegevens
 
Update
pensioen- 
reglement
Het pensioenreglement van de eind- en middelloonregeling is geüpdate. Wat is er veranderd?
Pensioenreglement
 
Nieuwe 
omrekenfactoren
Voor het berekenen van de keuzes die u maakt rond uw pensionering gebruiken wij omrekenfactoren. Deze factoren worden periodiek vastgesteld en wijzigen per 1 januari 2021. Daarmee wijzigen ook de pensioenbedragen als u na 1 januari 2021 met pensioen gaat. De nieuwe factoren zijn verwerkt in Mijn planner. Gaat u op of voor 1 januari 2021 met pensioen? Dan berekenen wij uw pensioenkeuzes op basis van de huidige omrekenfactoren.  
Lees meer
 
   
 
  Facebook   E-mail ons   Facebook   Stuur door  
 
Facebook   MijnKLMPensioen
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd vanuit een automatische mailbox. Bekijk ons privacybeleid om meer te weten te komen
Afmelden  |  Bekijk of wijzig uw gegevens