Bestuurslid worden? Lees dan snel verder!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Bekijk hier de online versie
Uitschrijven
 
Total Pensioenfonds Nederland
Zorgvuldige stappen naar een nieuwe toekomst
In welke vorm kan het Total Pensioenfonds Nederland het beste de toekomst tegemoet gaan? Op eigen benen, overstappen naar een bedrijfstakpensioenfonds, of nog een andere oplossing? 
Jaap Schepen, voorzitter van het pensioenfonds, geeft een toelichting. ‘Uiteraard staan de pensioenrechten voorop’.
Lees verder
 
 
 
Crisisteam bijeen vanwege Coronacrisis
Vanwege de onrust op de financiële markten door het coronavirus is het crisisteam van Total Pensioenfonds Nederland(TPN) al een aantal keren, via digitale middelen, bijeen geweest.
Het crisisteam bestaat uit 5 bestuursleden en het Hoofd Pensioenbureau. Het crisisteam heeft de afgelopen periode zeer veel informatie ontvangen en besproken over deze crisis vanuit de Rijksoverheid, de Pensioenfederatie, de vermogensbeheerder, de media en andere informatiebronnen.
Lees verder
 
Jezelf ontwikkelen en je horizon verbreden? 
Denk eens aan je pensioenfonds!
Wil je meedenken en meebeslissen met TPN? Jezelf ontwikkelen op gebied van managementvaardigheden, analytisch vermogen en besturen? Dan kan! We zijn namelijk hard op zoek naar bestuurders en leden voor het Verantwoordingsorgaan.
Lees verder
Effect van coronavirus en koersdaling op het fonds en uw pensioen
Het coronavirus zorgt voor onrust en dit heeft een negatieve impact op de financiële markten. 
Deze negatieve sentimenten zijn versterkt door de forse daling van de olieprijzen. Daarnaast is de rente sinds medio februari 2020 nog verder gedaald. Al deze ontwikkelingen hebben impact op onze financiële positie.
Lees verder
 
Contact
Vragen over uw pensioen?
Ga naar www.total-pensioenfonds.nl. Ook kunt u bellen met 040 26 53 862 of mailen naar pensioenfonds.total@riskcoadministrations.com.

Privacy
Bekijk ons privacybeleid om meer te weten te komen over hoe wij met uw gegevens omgaan.