Pensioenfonds KLM Cabine­personeel
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
online lezen  |  afmelden
NWSflits april 2020
Pensioenfonds KLM Cabine­personeel
 
Update coronacrisis
Graag steken we iedereen bij KLM een hart onder de riem vanwege de enorme impact die de maatregelen rondom het coronavirus op KLM hebben. Ook ons pensioenfonds heeft te maken met de gevolgen. Op de website plaatsen we regelmatig de laatste updates.
Lees meer
 
Uw mening over
beleggen & uw pensioen
In november 2019 deden wij onderzoek naar hoe u aankijkt tegen zekerheid, risico’s en duurzaam beleggen.
Daaruit blijkt onder meer dat u de voorkeur geeft aan een zoveel mogelijk stabiele pensioenuitkering, dus geen grote wisselingen in de hoogte daarvan. Omdat u graag wil vasthouden aan uw levensstandaard. 
Meer resultaten
 
 
Kwartaal-
bericht
Q1
2020
Lees meer
Update 
MijnKLM-
Pensioen
Bekijk al uw post vanaf 2018 in Mijn documenten in MijnKLMPensioen. Zo hebt u altijd een digitaal pensioenarchief tot uw beschikking.
 
 
Met non-activiteit?
Een periode van non-activiteit opnemen? Dit kan gevolgen hebben voor uw pensioenopbouw. Bekijk deze video over non-activiteit en uw pensioen en ontdek wat u kunt doen om gemiste pensioenopbouw door non-activiteit aan te vullen.
Lees meer
 
Financiële positie april 2020
De beleidsdekkingsgraad per eind maart is 101,3%. De actuele dekkingsgraad per eind maart is 89,5%. De actuele dekkingsgraad is tot half april licht gestegen, maar het is nog steeds onrustig op de markten door de uitbraak van het coronavirus. Het fonds heeft eind maart een geactualiseerd herstelplan bij De Nederlandsche Bank (DNB) ingediend. Dit moest omdat de beleidsdekkingsgraad op 31 december 2019 lager was dan de vereiste dekkingsgraad.
Lees meer
 
  Facebook   KLM-Cabinefonds   Facebook   Cabine Pensioenplein  
 
  Facebook   E-mail ons   Facebook   Stuur door  
 
Facebook   MijnKLMPensioen
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd vanuit een automatische mailbox. Bekijk ons privacybeleid om meer te weten te komen
Afmelden  |  Bekijk of wijzig uw gegevens