‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
online lezen  |  afmelden
NWSflits april 2020
Update coronacrisis
Graag steken we iedereen bij KLM een hart onder de riem vanwege de enorme impact die de maatregelen rondom het coronavirus op KLM hebben. Ook ons pensioenfonds heeft te maken met de gevolgen. Op de website plaatsen we regelmatig de laatste updates.
Lees meer
 

Kwartaalbericht

gepubliceerd

Lees meer
 
Blog: Thuis
Lees meer
 
 
Uw verschillende 'pensioenpotjes' omzetten naar één pensioen
Al een aantal jaren in dienst bij KLM? Dan hebt u bij ons ouderdomspensioen opgebouwd dat op verschillende momenten in gaat. De afgelopen jaren is de pensioenopbouw namelijk opgeschoven met de wettelijke pensioenrichtleeftijd. Die stijgt net als de wettelijke AOW-leeftijd.

Binnenkort zetten wij deze verschillende 'pensioenpotjes' om naar één 'pensioenpot' op één pensioenrichtleeftijd. Zo houden we uw ouderdomspensioen overzichtelijk, de administratie eenvoudig en verminderen we de kans op fouten. In juni ontvangt u een brief van ons waarin we precies uitleggen wat er gebeurt en wat dit betekent voor uw pensioen.
 
Live webinar Pensioen in Zichtdag
Bereikt u binnen anderhalf jaar uw pensioenleeftijd? Of wilt u eerder stoppen met werken en met pensioen? Volg dan op 20 mei van 13.00 tot 14.00 uur het live webinar Pensioen in Zichtdag. Klik hier en meld u aan!
 
 
Herstelplan
Het fonds heeft eind maart 2020 een geactualiseerd herstelplan bij De Nederlandsche Bank (DNB) ingediend. Door de impact van het coronavirus op de financiële positie van het pensioenfonds zijn we echter al weer ingehaald door de actualiteit. Klik op de button hieronder en lees meer over de actuele financiële situatie van het pensioenfonds.
Lees hier meer
 
Ontdek de vernieuwingen in MijnKLMPensioen
Regelt u ook het liefst al uw pensioenzaken online? U kunt vanaf nu in Mijn gegevens in MijnKLMPensioen ook uw postadres wijzigen. Dit is handig wanneer u liever post op een ander adres dan uw woonadres ontvangt. 

Ook is Mijn documenten uitgebreid met alle brieven die u van ons hebt ontvangen sinds 2018. Zo hebt u nu een overzichtelijk, digitaal archief tot uw beschikking. Wilt u op de hoogte blijven van al uw digitale post? Laat dan onder Mijn gegevens uw e-mailadres achter
Log in op MijnKLMPensioen
 
Dank voor uw deelname!  
De uitslag van ons tussentijdse deelnemersonderzoek en risicobereidheidsonderzoek willen wij graag met u delen. We willen u bedanken voor uw deelname. Klik hier en lees de belangrijkste uitkomsten van het onderzoek. 
 
 
  Facebook   E-mail
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd vanuit een automatische mailbox. Uw reactie op deze nieuwsbrief wordt daarom niet gelezen. Heeft u vragen of opmerkingen? Kijk dan op  www.klmgrondfonds.nl of neem contact met ons op, tel.  (020) 426 62 10 of mail naar  pensioenservice@klmgrondfonds.nl. We helpen u graag verder.
Bekijk ons  privacybeleid om meer te weten te komen over hoe wij met uw gegevens omgaan.
Afmelden  |  Bekijk of wijzig uw gegevens