Pensioenfonds KLM Cabine­personeel
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
online lezen  |  afmelden
NWSflits maart 2020
Pensioenfonds KLM Cabine­personeel
 
Update coronacrisis
 
Financiële  
positie van het fonds
De beleidsdekkingsgraad van het KLM-Cabinefonds is per eind februari 2020 102,9% (gemiddelde van maart 2019 tot en met februari 2020). De actuele dekkingsgraad bedraagt per eind februari 2020 96,6%. 
De actuele dekkingsgraad is in maart nog verder gedaald. Wat een lage dekkingsgraad voor uw pensioen betekent leest u via onderstaande link.
Lees meer
 
Update 
Mijn planner
De salarisverhogingen per 1 januari 2020 zijn verwerkt in Mijn planner. Zodra de cao voor KLC rond is verwerken we dit ook in het UPO. Hierdoor ontvangt u het UPO later. 
 
 
Online pensioen- 
bijeenkomst volgen?
Nu veel mensen thuis zitten en bijeenkomsten op korte termijn niet meer mogelijk zijn, zijn we aan het kijken of we pensioenbijeenkomsten online kunnen organiseren. Stem op de poll en bij voldoende interesse zullen wij kijken hoe we dit kunnen realiseren.
Naar de poll
 
Wat is de fiscale 
waarde van
mijn NAP?
De fiscale waarde van uw NAP is iets anders dan de afkoopwaarde of de opgebouwde waarde van de NAP.
 
 
Pensioenbetalingen 
gaan door
Deze maand betaalden we weer zo’n € 2,2 miljoen netto aan pensioenuitkeringen uit. Medewerkers van het pensioenfonds werken momenteel vanuit huis om de continuïteit van de dienstverlening te waarborgen en de pensioenuitkeringen ook tijdens de coronacrisis op de 27ste van de maand uit te betalen. 

Op de foto: Noud van de Louw (Mid-Office Pensioenen, de afdeling verantwoordelijk voor de pensioenuitkeringen) vanuit zijn thuiswerkplek in Utrecht. 
 
  Facebook   E-mail
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd vanuit een automatische mailbox. Bekijk ons privacybeleid om meer te weten te komen
Afmelden  |  Bekijk of wijzig uw gegevens