Pensioenfonds KLM Cabine­personeel
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
online lezen  |  afmelden
NWSflits januari 2020
Pensioenfonds KLM Cabine­personeel
 
Goed 
voorbereid met pensioen
Bekijk voor een goede voorbereiding op uw pensioen onze animatievideo 'Goed voorbereid met pensioen'. De video toont op eenvoudige wijze bij welke vragen u moet stilstaan als u met pensioen gaat. Zo kunt u weloverwogen pensioenkeuzes maken. 
Ook het bezoeken van een Pensioen In Zichtdag (PIZ) helpt bij een goede voorbereiding op uw pensionering. In 2020 organiseren we drie PIZ-dagen: 13 maart, 12 juni en 1 oktober. Klik hier om u aan te melden voor een Pensioen In Zichtdag. 
 
 
Jaar-
opgaaf
2019
Lees meer
Pensioen-
specificatie 2020
Lees meer
 
 
Vragen over beleggings­product
Blue Sky Group
We krijgen vragen over dit beleggingsproduct en wanneer deze beschikbaar zal zijn. Voor de duidelijkheid: dit beleggingsproduct is niet van het pensioenfonds, maar van Blue Sky Group. De ontwikkeling ervan is in volle gang. 
Lees meer
 
Mijn
KLM
Pensioen
Laatste updates
 
Financiële positie
van het 
fonds
De beleidsdekkingsgraad van Pensioenfonds KLM-Cabinepersoneel bedraagt per eind december 104,9%.  Concreet betekent deze stand van de dekkingsgraad dat wij in 2020 niet hoeven te korten. De kans op korten blijft de komende jaren aanwezig. Klik hier voor toelichting op de dekkinggraad van december 2019.

In het kwartaalbericht van Q4 2019 leest u over de rendementen van het fonds in het vierde kwartaal van 2019 en vindt u onder andere een update van de aandelenportefeuille. 
 
  Facebook   E-mail
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd vanuit een automatische mailbox. Bekijk ons privacybeleid om meer te weten te komen
Afmelden  |  Bekijk of wijzig uw gegevens