Pensioenfonds KLM Cabine­personeel
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
online lezen  |  afmelden
NWSflits november 2019
Pensioenfonds KLM Cabine­personeel
 
Nieuw PIT-team van start
Op 21 & 22 november 2019 is een nieuw PIT-team (PIT24) getraind. Zie hier wie de deelnemers van PIT24 zijn. Komt u een PIT-er op de route tegen? Stel dan gerust uw pensioenvragen. Zij helpen u graag met het inloggen op MijnKLMPensioen, vragen over Mijn planner óf bij het maken van een persoonlijk pensioenplaatje. We wensen PIT24 veel succes met hun PIT-activiteiten. 

 
NAP  
voor uw

erfgenamen
Nu regelen
 
Ons onderzoek is geslaagd
Lees meer
 
 
Beleidsdekkingsgraad is 106,0%
De beleidsdekkingsgraad van het KLM-Cabinefonds is gedaald naar 106,0% per eind oktober. De maandelijkse nominale dekkingsgraad per eind oktober 2019 is iets gestegen en bedraagt 101,1%.

Wat dit voor uw pensioen betekent, leest u hier.

 
 


Gescheiden? Check of de verdeling van uw pensioen geregeld is
U kunt nu in MijnKLMPensioen checken of de verdeling van uw pensioen geregeld is. U ziet onder Mijn pensioen welk deel van uw pensioen is gereserveerd voor uw ex-partner. Het pensioendeel van uw ex-partner staat bij ‘Verevend OP/OBP’. Dit staat voor ‘Verevend ouderdomspensioen’ en ‘Verevend overbruggingspensioen’.

Moet u uw pensioen nog verdelen?
Klik dan op de afbeelding hieronder om de video 'Uit elkaar: wat u moet regelen voor uw pensioen' te bekijken.
 
 
  Facebook   E-mail
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd vanuit een automatische mailbox. Bekijk ons privacybeleid om meer te weten te komen
Afmelden  |  Bekijk of wijzig uw gegevens