‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Bekijk hier de online versie
Uitschrijven
 
Total Pensioenfonds Nederland
Vandaag start de Pensioen3Daagse
De Pensioen3daagse is een initiatief van Wijzer in Geldzaken om zoveel mogelijk Nederlanders aan de slag te laten gaan met hun pensioen. Een goed moment dus om eens in uw pensioen te duiken!
 
 
 
Weet u wat er geregeld is?
Als u of uw partner overlijdt, kan dat grote financiële gevolgen hebben voor de partner en/of kinderen die achterblijven. Er zijn verschillende regelingen voor nabestaanden. 
Standaard bouwt u naast het ouderdomspensioen voor uzelf ook een partnerpensioen op. Dit ontvangt uw partner als u overlijdt. Kinderen ontvangen dan een wezenpensioen.
Lees verder
 
Doe de nabestaandencheck
In 2018 verloren 56.000 samenwonenden en gehuwden, al dan niet met kinderen, hun partner door overlijden. 
Hierdoor valt ook het inkomen van die partner weg, wat vaak een forse inkomensdaling veroorzaakt. Het hangt van het inkomen van de nabestaande en de eventuele aanvullende financiële regelingen af wat het effect hiervan is op het totale huishoudinkomen. De nabestaandentool van het Nibud helpt u de financiele gevolgen in kaart te brengen. 
Lees verder
 
Vragen? 
Neem gerust contact op, wij helpen u graag! 
U kunt ons bereiken op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur via 030 205 2005 of pensioenfonds.total@riskcoadministrations.com
Lees verder
 
Privacy
Bekijk ons privacybeleid om meer te weten te komen over hoe wij met uw gegevens omgaan.