‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
online lezen  |  afmelden
NWSflits oktober 2019
Ontdek de vernieuwingen in MijnKLMPensioen
Vanaf nu kunt u een stuk makkelijker uw wijzigingen aan ons doorgeven. 

  • Ontvangt u al pensioen? Dan kunt u uw rekeningnummer voortaan direct aanpassen onder Mijn gegevens.
  • Wilt u iets opsturen naar Pensioenservice? Dan kunt u onder Mijn gegevens direct uw documenten uploaden en naar Pensioenservice sturen. Dat scheelt weer een postzegel!
Lees meer
 

Het doel: eerder stoppen met werken
Dennis Kampan (45) werkt bij KLM Cargo in Atlanta, in de Verenigde Staten. Hij wil graag eerder stoppen met werken en droomt van een huisje op een tropisch eiland. 'Het lijkt me heerlijk om dan op een tropisch eiland te gaan wonen, in de Cariben bijvoorbeeld, of misschien in Spanje. Er zijn dan wel een paar zaken rond het pensioen waar je op moet letten, bijvoorbeeld het jaarlijks bericht van in leven zijn, de belastingen en de zorgverzekering. Dat regel ik tegen die tijd.' Lees het hele interview hier. 


 
Neem deel aan ons onderzoek, het gaat om uw financiële toekomst! 
Als u stopt met werken, maakt uw pensioen bij ons een belangrijk deel uit van uw inkomen. Voor een goed pensioen is het nodig om uw pensioenpremie te beleggen. We horen graag van u waar we op moeten letten bij het beleggen van uw geld.

Begin oktober hebben we een vragenlijst naar een groep deelnemers gestuurd. Als u in de steekproef zit, dan hebben wij u per mail uitgenodigd om mee te doen aan ons onderzoek. 
Lees meer
 

Kwartaalbericht

gepubliceerd

Lees meer
 
Blog: Ook wij zijn niet immuum voor wat er om ons heen gebeurt.
Lees meer
 
 
PIZ en workshops 2020
De laatste Pensioen In Zichtdagen en workshops van 2019 zitten er bijna op. Binnenkort sturen we een NWSAlert uit met informatie over de evenementen en hoe u zich kunt aanmelden. Houd uw mailbox goed in de gaten! 
 
 
Wat als het mee-of tegenzit?
Op www.mijnpensioenoverzicht.nl ziet u sinds 1 oktober drie scenario's voor uw totale pensioen: het verwachte pensioen, uw pensioen als het meezit en uw pensioen als het tegenzit. In de scenario's is de AOW meegerekend en wordt ook rekening gehouden met een mogelijke stijging van de prijzen. Benieuwd? Ga dan naar  www.mijnpensioenoverzicht.nl, log in met DigiD en bekijk de scenario's die voor u gelden.
 
  Facebook   E-mail
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd vanuit een automatische mailbox. Uw reactie op deze nieuwsbrief wordt daarom niet gelezen. Heeft u vragen of opmerkingen? Kijk dan op  www.klmgrondfonds.nl of neem contact met ons op, tel.  (020) 426 62 10 of mail naar  pensioenservice@klmgrondfonds.nl. We helpen u graag verder.
Bekijk ons  privacybeleid om meer te weten te komen over hoe wij met uw gegevens omgaan.
Afmelden  |  Bekijk of wijzig uw gegevens