Editie Cabine Pensioenplein 2019
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
  |  online lezen  |  afmelden
 
Pensioenfonds KLM Cabinepersoneel
augustus 2019
 
 
 
Komt u ook naar Cabine Pensioenplein 2019?
Al ruim 320 collega's hebben zich aangemeld voor Cabine Pensioenplein 2019. Op dit jaarlijkse event krijgt u een update van het bestuur over hoe uw pensioenfonds er voor staat en gaat u in een workshop met uw eigen pensioen aan de slag. Aanmelden kan tot 4 september 2019, dus wees er snel bij als u ook in slechts één dagdeel alles over uw KLM-pensioen wilt weten.
Aanmelden Cabine Pensioenplein 2019
 
 
 
 
 
Activeer uw MijnKLMPensioen account
In de workshop 'Maak een persoonlijk pensioenplaatje' zoekt u online uw pensioengegevens op in MijnKLMPensioen. Activeer daarom uw account als u dat nog niet hebt gedaan en neem uw iPad mee naar Cabine Pensioenplein. 
Inloggen op MijnKLMPensioen
 
 
 
 
 
Maak een persoonlijk pensioenplaatje
Wilt u aan de slag met uw pensioen, maar weet u niet waar te beginnen? In de workshop 'maak een persoonlijk pensioenplaatje' op Cabine Pensioenplein 2019 gaat u samen met een pensioenmentor aan de slag met de volgende vragen: 
  1. Hoeveel pensioen krijg ik later?
  2. Wat heb ik later nodig?
  3. Welke acties zijn mogelijk?
  4. Hoe zet ik de Netto Aanvullende Pensioenregeling (NAP) in?
Ik wil een persoonlijk pensioenplaatje maken
 
 
 
 
 
Hoe staat het pensioenfonds er voor?
Bent u benieuwd hoe uw pensioenfonds er financieel voor staat en hoe het bestuur omgaat met actuele ontwikkelingen in pensioenland? Op Cabine Pensioenplein 2019 geeft het bestuur hier een presentatie over. Ook gaan we in op het nieuwe bestuursmodel en stellen we nieuwe bestuursleden aan u voor. Tijdens deze presentatie hebt u gelegenheid voor het stellen van vragen. Hebt u vragen die u alvast aan ons door wilt geven? Stuur dan een e-mail naar communicatie@blueskygroup.nl
Cabine Pensioenplein 2019
 
 
 
 
 
Nog meer op de website
Dekkingsgraad eind juli 2019
Onderzoek naar onze dienstverlening
Meld u aan voor PIT24
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pensioenfonds KLM cabinepersoneel
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd vanuit een automatische mailbox.
Uw reactie op deze nieuwsbrief wordt daarom niet gelezen. Bekijk ons privacybeleid om meer te weten te komen over hoe wij met uw gegevens omgaan. Hebt u vragen of opmerkingen?
Kijk dan op mijn.klmcabinefonds.nl of neem contact met ons op, tel. (020) 426 62 30 of mail naar pensioenservice@klmcabinefonds.nl. We helpen u graag verder.