snippet
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
online lezen  |  afmelden
NWSflits juli 2019

'Als parttimer bouw je ook minder pensioen op!'
'Over mijn pensioen denk ik eerlijk gezegd nog niet zo heel erg na, ik ben tenslotte nog maar 28 jaar. In maart van dit jaar kreeg ik een vaste baan, voor 75 procent, dus voor 32 uur. Ik wilde zo snel mogelijk naar 100 procent, want parttime werken betekent ook dat je minder pensioen opbouwt. Het is belangrijk om je dat te realiseren, zegt Nordin Wigmans, teamcoördinator bij KLM Cargo. Lees het hele interview hier.

 
Ontdek de vernieuwingen in MijnKLMPensioen
Wij vernieuwen MijnKLMPensioen regelmatig op het gebied van vorm en functionaliteit. Zo kunt u 'Mijn planner' nu ook gebruiken als u deeltijdgepensioneerd of arbeidsongeschikt bent. Ook kunt u ‘Mijn planner’ blijven gebruiken als u uit dienst gaat. 

Verder hebben we de extra opties die in de cao zijn afgesproken bij 'deeltijd werken voorafgaand aan pensioen' nu ook doorgevoerd in 'Mijn planner'. 
Lees meer
 

Kwartaalbericht

gepubliceerd

Lees meer
 
Blog: Besturen met continuïteit
Lees meer
 
 
Rond 1 januari 2020 met pensioen?
Dan is het goed om te realiseren dat op 1 januari 2020 de omrekenfactoren wijzigen. Deze factoren gebruiken wij voor het berekenen van uw pensioen wanneer u bepaalde keuzes maakt.

Bepaal of u uw pensioendatum voor of na 1 januari 2020 wilt en bespreek met uw leidinggevende of dat mogelijk is.
Lees meer
 
AOW-leeftijd stijgt minder hard
Vanaf 1 januari 2020 stijgt de AOW-leeftijd stapsgewijs naar 67 jaar in 2024. Vanaf 2025 is de AOW-leeftijd gekoppeld aan de levensverwachting in Nederland.
 
 
Wijzigingen bestuursleden
Paula Verhoef is per 23 mei de opvolgster van Huub van den Dungen in het bestuur. Zij zit in het bestuur namens de werknemers. Daarnaast zijn Maarten Stienen (werkgeverslid) en Marianne Meijer-Zaalberg (namens de pensioengerechtigden) per 4 juli herbenoemd. 
Lees meer
 
Jaarverslag 2018 gepubliceerd
Lees meer
 
 
Haalbaarheidstoets 2019: uitkomst goed
De haalbaarheidstoets is een wettelijk verplichte toets waarmee het pensioenfonds kijkt of het over een periode van 60 jaar het resultaat behaalt waar naar gestreefd wordt en welke risico's daarbij spelen. 

Het pensioenfonds is geslaagd voor deze toets. 
Lees meer
 
  Facebook   E-mail
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd vanuit een automatische mailbox. Uw reactie op deze nieuwsbrief wordt daarom niet gelezen. Heeft u vragen of opmerkingen? Kijk dan op  www.klmgrondfonds.nl of neem contact met ons op, tel.  (020) 426 62 10 of mail naar  pensioenservice@klmgrondfonds.nl. We helpen u graag verder.
Bekijk ons  privacybeleid om meer te weten te komen over hoe wij met uw gegevens omgaan.
Afmelden  |  Bekijk of wijzig uw gegevens