‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
  |  online lezen  |  afmelden
 
Pensioenfonds KLM Cabinepersoneel
juni 2019
 
 
 
Pensioenakkoord bereikt. Wat nu?
Na ongeveer 10 jaar onderhandelen over een nieuw pensioenstelsel is er een pensioenakkoord
bereikt. Er is overeenstemming tussen werkgevers en werknemers (de sociale partners) en de regering. Welke precieze gevolgen dat heeft voor uw pensioen is nu nog
niet te zeggen, omdat het afspraken op hoofdlijnen zijn. 
Lees meer over het pensioenakkoord
 
 
 
 
 
Even voorstellen: PIT23
Maak kennis met PIT23! Twaalf enthousiaste collega's die u op de route en online wegwijs maken in de wereld van uw KLM pensioen. Aan dit team nemen ook twee KLC-ers deel: Daan Elbers en Annemieke Maquiné. Wij heten PIT23 van harte welkom en wensen hen veel succes op de route. 
Meer over PIT
 
 
 
 
 
Financiële positie van het fonds
De beleidsdekkingsgraad van het KLM-Cabinefonds is per eind mei 2019 112,0%. We zijn als pensioenfonds wettelijk verplicht een buffer aan te houden om op terug te vallen bij bijvoorbeeld een dalend vermogen. Deze buffer is 125,5%, daar zitten we nog onder. 

Met een score van 100,2% slaagde het pensioenfonds ruimschoots voor haar jaarlijkse haalbaarheidstoets. De uitslag is positief maar zegt niets over de actuele financiële positie van het fonds of (de kans op) indexatie.
Lees meer over de financiële positie van het fonds
 
 
 
 
 
Uw klm4u e-mailadres omgezet naar klm.com
Hebt u eerder een KLM4u e-mailadres aan ons doorgegeven? Wij zorgen ervoor dat dit adres wordt omgezet naar uw nieuwe KLM e-mailadres. Wij doen dit in samenwerking met KLM, u hoeft er verder niets voor te doen. Alleen als u gekozen hebt voor niet digitaal communiceren kunnen wij dit vanwege privacy regelgeving niet voor u aanpassen.  
 
 
 
 
 
Ex-collega's nu ook toegang tot Mijn Planner 
Bent u niet meer in dienst van KLM, maar hebt u wel pensioen opgebouwd bij het KLM-Cabinefonds? Goed nieuws, u hebt vanaf nu ook toegang tot Mijn Planner in MijnKLMPensioen! Met deze handige rekentool ziet u in een oogopslag wat het effect van verschillende keuzes is op uw pensioen. Benieuwd geworden? Log in met uw DigiD en ontdek het meteen.
Direct naar Mijn Planner
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pensioenfonds KLM cabinepersoneel
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd vanuit een automatische mailbox.
Uw reactie op deze nieuwsbrief wordt daarom niet gelezen. Bekijk ons privacybeleid om meer te weten te komen over hoe wij met uw gegevens omgaan. Hebt u vragen of opmerkingen?
Kijk dan op mijn.klmcabinefonds.nl of neem contact met ons op, tel. (020) 426 62 30 of mail naar pensioenservice@klmcabinefonds.nl. We helpen u graag verder.