‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Bekijk hier de online versie
Uitschrijven
 
Total Pensioenfonds Nederland
De toekomst is onzeker, dat staat vast
In 2018 heeft onderzoeksbureau Sprenkels & Verschuren een studie gedaan naar de toekomstmogelijkheden voor het uitvoeren van de pensioenregeling. De volgende alternatieven zijn onderzocht: doorgaan met het huidige pensioenfonds, overgang naar een algemeen pensioenfonds of een bedrijfstakpensioenfonds.

Lees verder
 
 
 
 
Vier tips om eerder te kunnen stoppen met werken
Eerder stoppen met werken om het wat rustiger aan te gaan doen en te kunnen genieten van je vrije tijd en je pensioen. Dat klinkt natuurlijk mooi maar hoe regel je zo iets? Wij geven je vier tips.
Lees verder
 
Vragen? Bel gerust, wij helpen je graag!
Komt je pensioenleeftijd steeds dichterbij en ben je benieuwd waar je aan toe bent? Schroom niet om eens contact op te nemen met onze pensioenspecialisten.
Zij staan voor je klaar om je te helpen meer inzicht te krijgen in je eigen pensioen. Je kan ze op werkdagen bereiken tussen 9:00 en 17:00 uur via 040 265 38 62.
Lees verder
 
Maatschappelijk verantwoord beleggen: de gewoonste zaak van de wereld
Verantwoord beleggen is een onderdeel van het beleggingsbeleid van Total Pensioenfonds Nederland. Het bestuur is van mening dat ESG een rol moet spelen in de beleggingsportefeuille en dit jaar is het ESG-beleid aangescherpt.
.
Lees verder
 
Deels werken en deels met pensioen? Dat kan!
Wist je dat...
- Je ervoor kan kiezen om vanaf je 57ste deeltijd pensioen op te nemen?
- Je dan bijvoorbeeld 50% blijft werken en 50% pensioen ontvangt?
- Je dan voor het gedeelte dat je werkt pensioen blijft opbouwen?
- Je dit met je werkgever kan bespreken en zij dat dan aan ons melden?
 
 
Contact
Vragen over uw pensioen?
Ga naar www.total-pensioenfonds.nl. Ook kunt u bellen met 040 26 53 862 of mailen naar pensioenfonds.total@riskcoadministrations.com.

Privacy
Bekijk ons privacybeleid om meer te weten te komen over hoe wij met uw gegevens omgaan.