Pensioenstand op het BMC eind mei
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
  |  online lezen  |  afmelden
 
Pensioenfonds KLM Cabinepersoneel
april 2019
 
 
 
UPO 2019: pensioenfonds toch op het BMC!
Door de verbouwing van het BMC leek het er even op dat de jaarlijkse pensioenstand dit jaar niet door kon gaan. Inmiddels hebben we het goede nieuws ontvangen dat we van 22 tot en met 29 mei (behalve in het weekend) toch op onze vaste locatie op het BMC kunnen staan om al uw vragen over het UPO te beantwoorden. We zijn er in deze periode van 7.00 u - 14.30 u en hopen u in de stand te zien.

In de poll op facebook gaf u aan interesse te hebben in persoonlijke pensioengesprekken in een briefingruimte. We gaan kijken of dit mogelijk is.
Meer informatie over het UPO 2019
 
 
 
 
 
Bijna met pensioen? Bezoek een PIZ-dag
Gaat u over ongeveer een jaar met pensioen? Bezoek dan de Pensioen In Zichtdag (PIZ) van 12 juni 2019. In één ochtend nemen wij u mee in de pensioenregeling en de keuzemogelijkheden die u hebt bij pensionering. U hebt er de gelegenheid om al uw vragen over met pensioen gaan te stellen. Ook maakt u kennis met het pensioenfonds, het bestuur van het fonds en luncht u samen met collega's die ook bijna met pensioen gaan. 
Direct aanmelden voor de PIZ-dag
 
 
 
 
 
Kwartaalbericht Q1 2019
Aan het einde van het eerste kwartaal van 2019  bedroeg de beleidsdekkingsgraad van het KLM-Cabinefonds 113,2%. Het fonds sloot het kwartaal af met een positief rendement: 10,9% op aandelen, 3,4% op obligaties en 4,6% op vastgoed. Het fonds heeft nog wel een reservetekort en diende daarom in maart een nieuw herstelplan in bij De Nederlandsche Bank (DNB). 
Kwartaalbericht van Q1 2019
 
 
 
 
 
Update overgang naar nieuw bestuursmodel 
Het pensioenfonds streeft ernaar om per 1 oktober 2019 over te gaan op een nieuw bestuursmodel. Dit zogeheten ‘omgekeerd gemengd model’ bestaat naast zes bestuursleden namens werknemers, pensioengerechtigden en de werkgever ook uit een uitvoerend bestuur van drie externe bestuurders. Aanvankelijk was het streven om per 1 juli over te gaan op dit model, maar dat is nu bijgesteld naar 1 oktober 2019. 
   
 
 
 
 
 
Updates in MijnKLMPensioen
Binnenkort ontvangt u uw jaarlijkse Uniform Pensioenoverzicht (UPO). Een goed moment om (weer) eens een kijkje te nemen in MijnKLMPensioen.
MijnKLMPensioen wordt regelmatig geupdate op gebied van vorm en functionaliteit. Zo staan de gegevens van uw eventuele huidige partner en/of ex-partner met pensioenrechten nu duidelijker aangegeven bij 'Mijn gegevens'. 
Direct een kijkje nemen in MijnKLMPensioen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pensioenfonds KLM cabinepersoneel
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd vanuit een automatische mailbox.
Uw reactie op deze nieuwsbrief wordt daarom niet gelezen. Bekijk ons privacybeleid om meer te weten te komen over hoe wij met uw gegevens omgaan. Hebt u vragen of opmerkingen?
Kijk dan op mijn.klmcabinefonds.nl of neem contact met ons op, tel. (020) 426 62 30 of mail naar pensioenservice@klmcabinefonds.nl. We helpen u graag verder.