‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Bekijk hier de online versie
Uitschrijven
 
Pensioenfonds SNS REAAL
Nieuws
 maart 2019
In dit nummer:
1. 'We mogen allemaal trots zijn op het pensioenfonds'
2. Vernieuwd verantwoordingsorgaan uit de startblokken
3. Dekkingsgraad per 31 januari 2019: 111,0%
 
Deze nieuwsbrief staat in het teken van personele wisselingen binnen het pensioenfonds. Bij VIVAT en onder de gepensioneerden zijn verkiezingen gehouden voor nieuwe leden in het verantwoordingsorgaan. Lees in deze nieuwsbrief wie er zijn verkozen. Ook heeft het bestuur een nieuwe voorzitter. In een interview vertelt Margreet Oostenbrink meer over zichzelf en haar drijfveren.
Heb je vragen? Of zijn er onderwerpen die je graag in de nieuwsbrief wilt terugzien? Laat het ons weten. Mail naar info@pensioenfondssnsreaal.nl of bel 073 - 683 24 02.
 
 
 
‘We mogen allemaal trots zijn op het pensioenfonds’
Mensen en organisaties in hun wederzijdse afhankelijkheid in beweging brengen. Dat is de passie en de kracht van onze nieuwe onafhankelijke bestuursvoorzitter Margreet Oostenbrink.
Op 1 januari 2019 heeft zij het stokje overgenomen van Han Thoman, die na ruim zes jaar als voorzitter is teruggetreden. In de juni-nieuwsbrief over het jaarverslag 2018 nemen we afscheid van Han. Nu stellen we Margreet voor. Zij zit nog in haar wittebroodsweken, maar heeft al een goed beeld van ons fonds. ‘Ik ben onder de indruk van de professionaliteit.’
Lees verder
Delen
Vernieuwd verantwoordingsorgaan uit de startblokken
In verband met het aflopen van zittingstermijnen zijn in december en januari verkiezingen geweest voor nieuwe leden van het verantwoordingsorgaan (hierna VO).
Zowel medewerkers van VIVAT als gepensioneerde deelnemers van ons pensioenfonds konden stemmen op hun favoriete kandidaat. Medewerkers van de Volksbank kozen vorig jaar al hun vertegenwoordigers in het VO.
Lees verder
Delen
Dekkingsgraad per 31 januari 2019: 111,0%
De nominale dekkingsgraad (gebaseerd op DNB UFR curve) is per ultimo januari (111,0%) gestegen ten opzichte van ultimo december (109,7%).
De nominale dekkingsgraad is gestegen met 1,3%.
Lees verder
Delen
 
Contact
Postbus 123
1180 AC Amstelveen
Telefoon:
Website:
E-mail:
Over SNS REAAL Pensioenfonds
Pensioenfonds SNS REAAL regelt het pensioen voor medewerkers van de Volksbank N.V., VIVAT N.V. Stichting Beheer SNS REAAL en Stichting Fonds 21