Het laatste nieuws van uw pensioenfonds 
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
  |  online lezen  |  afmelden
 
Pensioenfonds KLM Cabinepersoneel
januari 2019
 
 
 
Uw NAP en uw belastingaangifte
Had u op 1 januari 2018 NAP opgebouwd? Of ontving u een NAP-uitkering? Dan hebt u de fiscale jaaropgaaf NAP nodig voor uw belastingaangifte. Het pensioen dat u opbouwt in de NAP, wordt net als spaargeld tot uw vermogen gerekend. U geeft de fiscale waarde op in Box 3. De fiscale jaaropgaaf NAP staat rond 25 februari klaar in MijnKLMPensioen. En als u dat hebt aangegeven ontvangt u het ook per post. 
Direct naar Mijn NAP in MijnKLMPensioen
 
 
 
 
 
Ontvangt u pensioen van ons?
Dan staat uw pensioenspecificatie 2019 en de jaaropgaaf 2018 klaar in MijnKLMPensioen. Log in met uw DigiD en kijk bij 'Mijn Documenten'. U ontvangt deze documenten per post als u ervoor hebt gekozen om informatie van het pensioenfonds op papier te ontvangen.

Lees meer over pensioen ontvangen
 
 
 
 
 
Pensioen In Zichtdag op 13 maart 2019
Gaat u bijna met pensioen? Bereidt u zich dan goed voor en kom naar een Pensioen In Zichtdag. De eerstvolgende is op 13 maart 2019. We vertellen u meer over de keuzes die u hebt en u kunt ervaringen uitwisselen met collega's die zich ook voorbereiden op hun pensioen. Aanmelden voor de Pensioen In Zichtdag kan online.

Meer over PIZ
 
 
 
 
 
Kom bij PIT23!
Op 20 en 21 mei 2019 trainen we weer een nieuw PIT-team. Vindt u het leuk om kennis te delen met collega’s en bent u nieuwsgierig naar de ins & outs van uw pensioen(fonds)? We zoeken KLM/KLC collega’s die het komende PIT-team willen versterken. Klik hier voor meer informatie over de opleidingsdagen en om u direct aan te melden.

Aanmelden voor PIT23
 
 
 
 
 
Kwartaalbericht Q4 2018
Bekijk hier het kwartaalbericht van Q4 2018. Aan de hand van infographics ziet u in een oogopslag hoe uw pensioenfonds het afgelopen kwartaal presteerde.
Meer over de beleidsdekkingsgraad en uw pensioen
 
 
 
 
 
Leg uw e-mailadres vast in MijnKLMPensioen
Sinds twee jaar ontvangt u bepaalde post van het pensioenfonds alleen nog digitaal. Tenzij u hebt aangegeven uw post in de brievenbus te willen ontvangen.

Als er digitale post klaarstaat in MijnKLMPensioen, dan krijgt u een e-mailnotificatie. Daarvoor moet u wel uw e-mailadres vastleggen in MijnKLMPensioen.

Hebt u dat nog niet gedaan?
Log dan nu in op MijnKLMPensioen. Dat kan met uw DigiD. Nadat u bent ingelogd vragen wij u om een e-mailadres vast te leggen. Daarna ontvangt u een verificatiemail waarmee u uw e-mailadres kunt bevestigen.

Direct mijn e-mailadres doorgeven
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pensioenfonds KLM cabinepersoneel
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd vanuit een automatische mailbox.
Uw reactie op deze nieuwsbrief wordt daarom niet gelezen. Bekijk ons privacybeleid om meer te weten te komen over hoe wij met uw gegevens omgaan. Hebt u vragen of opmerkingen?
Kijk dan op mijn.klmcabinefonds.nl of neem contact met ons op, tel. (020) 426 62 30 of mail naar pensioenservice@klmcabinefonds.nl. We helpen u graag verder.