Nieuws van het pensioenfonds
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
  |  online lezen  |  afmelden
 
Pensioenfonds KLM Cabinepersoneel
februari 2018
 
 
 
Fiscale jaaropgave NAP verstuurd
De fiscale jaaropgave voor de NAP is verstuurd. Deze opgave hebt u nodig voor uw belastingaangifte als u Netto Aanvullend Pensioen hebt bij het pensioenfonds. De fiscale jaaropgave NAP ontvangt u digitaal via MijnKLMPensioen én als u dat hebt aangegeven ook per post. Geef de fiscale waarde van uw NAP per 1 januari 2017 op in Box 3.
Naar MijnKLMPensioen
 
 
 
 
 
Pensioen voor uw partner en kinderen
In de cabine pensioenregeling van KLM/KLC is uw partner, als u overlijdt, standaard verzekerd van een partnerpensioen en een Anw-hiaatpensioen, behalve als u daarvan afgezien hebt. Uw kinderen zijn in de pensioenregeling altijd verzekerd van een wezenpensioen. Welke uitkering uw partner en kinderen krijgen als u overlijdt, kunt u zien in de Pensioenplanner via MijnKLMPensioen bij 'Mijn nabestaanden'. Bij 'Mijn gegevens' vindt u ook de gegevens van uw partner. 
Lees meer over pensioen voor partner en kinderen
 
 
 
 
 
Kom bij het nieuwe PIT-team!
Dit voorjaar gaat weer een nieuw Pensioen Informatie Team (PIT-team) van start. Wilt u deelnemen aan de twee dagen pensioentraining bij het pensioenfonds en pensioenambassadeur worden? Meld u dan aan voor de opleidingsdagen van PIT21 op 28 en 29 mei 2018. Op de website van het pensioenfonds vindt u meer informatie over de Pensioen Informtieteams.  
Aanmelden voor PIT21
 
 
 
 
 
Financiële positie weer verbeterd
De financiële positie van het fonds is begin dit jaar verder verbeterd. De beleidsdekkingsgraad is gestegen naar 114,8%. Voor een goede buffer en daarmee meer zekerheid dat we alle pensioenen nu en in de toekomst kunnen betalen moeten we naar de vereiste beleidsdekkingsgraad van 127,2%.
Lees meer over de financiële positie
 
 
 
 
 


Pensioen In Zichtdag op 27 maart
Gaat u over één tot anderhalf jaar met pensioen? Kom naar de Pensioen In Zichtdag van 27 maart. Bij het pensioenfonds in Amstelveen. We vertellen u over de keuzes die u hebt en u kunt ervaringen uitwisselen met collega's die zich ook aan het voorbereiden zijn op hun pensioen. Aanmelden voor de Pensioen In Zichtdag kan online.
Aanmelden Pensioen In ZIchtdag
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pensioenfonds KLM cabinepersoneel
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd vanuit een automatische mailbox.
Uw reactie op deze nieuwsbrief wordt daarom niet gelezen. Hebt u vragen of opmerkingen?
Kijk dan op mijn.klmcabinefonds.nl of neem contact met ons op, tel. (020) 426 62 30 of mail naar pensioenservice@klmcabinefonds.nl. We helpen u graag verder.