‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Bekijk hier de online versie
Uitschrijven
 
Pensioenfonds SNS REAAL
Nieuws
 januari 2018
In dit nummer:
1. Pensioenen verhoogd
2. Dekkingsgraad licht gestegen
3. Nieuwe pensioenregeling
Het nieuwe jaar is alweer ruim twee weken onderweg. Terugblikkend op 2017 kunnen we constateren dat het pensioenfonds er beter bij staat dan een jaar geleden. 
Daar profiteren alle deelnemers van mee, want per 1 januari 2018 zijn de pensioenen bescheiden verhoogd. Ook is voor de medewerkers van zowel de Volksbank als VIVAT een nieuwe pensioenregeling van kracht. Meer weten? In deze nieuwsbrief lees je er meer over.

Heb je vragen? Of zijn er onderwerpen die je graag in de nieuwsbrief wilt terugzien? Laat het ons weten. Mail naar info@pensioenfondssnsreaal.nl of bel 073 - 683 24 02.
 
 
Pensioenen per 1 januari 2018 met 0,32% verhoogd
Goed nieuws voor alle deelnemers. Op 1 januari 2018 heeft het pensioenfonds de opgebouwde pensioenen en de pensioenuitkeringen met 0,32% verhoogd.
 
Lees verder
Delen
Dekkingsgraad in 2017 licht gestegen
Het pensioenfonds heeft 2017 afgerond met een dekkingsgraad van 115,9%. Begin 2017 bedroeg deze nog 112,4%. Weliswaar een bescheiden stijging, maar wel een goed resultaat van het vasthouden aan en uitvoeren van een beheerst en stabiel balansrisicomanagement- en beleggingsbeleid.
Lees verder
Delen

Nieuwe pensioenregelingen voor de Volksbank en VIVAT
Pensioenfonds SNS REAAL voert voor zowel de Volksbank als VIVAT de pensioenregeling uit. In de afgelopen jaren gold voor iedereen dezelfde regeling. Per 1 januari 2018 kennen beide werkgevers eigen arbeidsvoorwaarden en cao’s. Vanaf nu betalen zij dan ook de premies voor de pensioenregeling van de eigen medewerkers.
Lees verder
Delen
 
Contact
Postbus 123
1180 AC Amstelveen
Telefoon:
Website:
E-mail:
Over SNS REAAL Pensioenfonds
Pensioenfonds SNS REAAL regelt het pensioen voor medewerkers van de Volksbank N.V., VIVAT N.V. Stichting Beheer SNS REAAL en Stichting Fonds 21