Bekijk Facebook Live uitzending over de NAP
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
  |  online lezen  |  afmelden
 
Pensioenfonds KLM Cabinepersoneel
oktober 2017
 
 
 
Geef NAP-keuze online door vóór 1 november 2017
Wilt u vanaf 1 januari 2018 uw maandelijkse NAP-inleg wijzigen? Of wilt u opnieuw instappen in de NAP? Geef dan vóór 1 november uw gewenste inleg aan ons door. Hoe geeft u uw keuze door? Ga naar MijnKLMPensioen en log in met uw DigiD. Kies in Mijn planner de gewenste inleg. Bevestig uw keuze online in Mijn NAP.
Log in op MijnKLMPensioen
Veelgestelde vragen en antwoorden over NAP
 
 
 
 
 
Facebook Live uitzending over NAP
Een primeur was het. Op 17 oktober heeft uw pensioenfonds voor het eerst live uitgezonden in de besloten Facebookgroup Cabine Pensioenplein. Bestuurslid Rob Koster gaf samen met pensioenmentor Bastiaan uitleg over de Netto Aanvullende Pensioenregeling (NAP). U kunt deze uitzendingen terugkijken als u lid bent van deze facebookgroup.
Bekijk de uitzendingen
 
 
 
 
 
KLM-purser blogt: is NAP iets voor mij?
Collega Wilbert van Haneghem schrijft hoe de vernieuwde Netto Aanvullende Pensioenregeling (NAP) voor hem een wake-up call is om eens naar zijn pensioen te kijken. 
Lees zijn blog
 
 
 
 
 
Vragen? Stel ze onderweg aan een PIT-er
Collega's die deel uitmaken van het Pensioen Informatie Team (PIT) zijn allemaal de afgelopen tijd bijgeschoold en bijgepraat over de vernieuwde Cabine Pensioenregeling. En over de vernieuwde Netto Aanvullende Pensioenregeling (NAP). Stel uw vragen dus gerust aan een PIT-er op de route.
De PIT-ers
 
 
 
 
 
Pensioen3daagse
Op 31 oktober tot en met 2 november 2017 is de landelijke Pensioen3daagse. Een goed moment voor u om ook eens stil te staan bij uw pensioen. Wat kunt u nog doen voor uw pensioen? Op de website van de Pensioen3daagse zijn veel online tools te vinden die u inzicht geven in uw pensioen. Er zit vast ook een tool bij die u helpt om uw pensioensituatie in kaart te brengen.
Doe de pensioencheck
 
 
 
 
 
Hoe staat uw pensioenfonds er financieel voor?
De financiële positie is opnieuw verbeterd. De beleidsdekkingsgraad is afgelopen kwartaal gestegen naar 110,9%. Dat is positief, maar het moet beter. Als er precies genoeg geld is om alle pensioenen nu en in de toekomst te betalen, dan is de dekkingsgraad 100%. Omdat de toekomst onzeker is, moet het pensioenfonds een extra buffer hebben van 27,5%. Zo zorgen we ervoor dat we ook bij financiële tegenvallers iedereen een pensioen kunnen uitbetalen
Lees meer over de financiële positie en het 3e kwartaalbericht van 2017
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pensioenfonds KLM cabinepersoneel
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd vanuit een automatische mailbox.
Uw reactie op deze nieuwsbrief wordt daarom niet gelezen. Hebt u vragen of opmerkingen?
Kijk dan op mijn.klmcabinefonds.nl of neem contact met ons op, tel. (020) 426 62 30 of mail naar pensioenservice@klmcabinefonds.nl. We helpen u graag verder.