Je kunt nu online aanmelden
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
  |  online lezen  |  afmelden
 
Pensioenfonds KLM Cabinepersoneel
augustus 2017
 
 
 
Kom naar Cabine Pensioenplein 2017
Hoe staat het met de nieuwe regeling? Wat doet het pensioenfonds allemaal voor je? Hoe staat het met jouw pensioen? In één ochtend of middag krijg je een complete pensioenupdate.
Meer over Cabine Pensioenplein 2017
Online aanmelden
 
 
 
 
 
Deze keer: Maak je persoonlijke pensioenplaatje
Na de bestuurspresentatie maak je in een workshop je persoonlijke pensioenplaatje. In drie stappen, samen met een pensioenmentor. Of je nu jonger bent of ouder, vroeg of laat krijg je te maken met veranderingen in werk en/of privé die invloed hebben op je pensioen.

In stap 1 bekijk je hoeveel pensioen je opbouwt en wat je daarnaast aan inkomen hebt voor later. Daarna bedenk je in stap 2 hoe jouw leven en uitgaven er later uitzien. Tot slot krijg je bij stap 3 tips en bepaal je jouw actiepunten.
Online aanmelden
 
 
 
 
 
Digitale workshop
In de workshop gaan we dit jaar voor het eerst digitaal aan de slag. Je neemt je eigen iPad of tablet mee naar Cabine Pensioenplein. In MijnKLMPensioen ga je dan tijdens de workshop online pensioengegevens opzoeken. De pensioenmentoren en PIT-ers helpen daarbij. Log van tevoren thuis alvast een keer in. Met je DigiD. Dan weet je zeker dat het werkt in de workshop.
Online aanmelden
 
 
 
 
 
Wanneer kom je?
Meld je online aan voor 12, 13 of 14 september. Kies voor de ochtend, inclusief lunch of de middag, inclusief borrel. Aan de deelname zijn voor jou geen kosten verbonden. Wel rekenen wij op je aanwezigheid als je je hebt aangemeld, omdat wij kosten maken voor de organisatie. Na aanmelding onverhoopt verhinderd? Laat het ons per e-mail weten zodat een collega in jouw plaats kan komen.
Online aanmelden
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pensioenfonds KLM cabinepersoneel
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd vanuit een automatische mailbox.
Uw reactie op deze nieuwsbrief wordt daarom niet gelezen. Hebt u vragen of opmerkingen?
Kijk dan op mijn.klmcabinefonds.nl of neem contact met ons op, tel. (020) 426 62 30 of mail naar pensioenservice@klmcabinefonds.nl. We helpen u graag verder.